• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indianapolis: Οι αριθμοί!
Τα στατιστικά στοιχεία που σας ενδιαφέρουν!
Νέα 17/08/2012 - 16:36

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε καλλίτερα τον 11ο γύρο Πρωταθλήματος στην Αμερική!

 

 

106 – Ο Crutchlow έχει συγκεντρώσει 106 βαθμούς μέχρι στιγμής, δηλαδή έναν περισσότερο βαθμό από τον James Toseland, ο οποίος το 2008 κατάφερε να συγκεντρώσει 105 βαθμούς που ήταν και το καλύτερο επίτευγμα Βρετανού αναβάτη με τετράχρονη στο MotoGP!

 

53 – O Lorenzo, με την 2η θέση του στην Laguna Seca, ανέβηκε στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας για 53η φορά, μια λιγότερη απ’ ότι κατάφερε ο Randy Mamola σε όλη την καριέρα του!

 

50 – Στην Ινδιανάπολη ο Ellison θα γίνει ο πρώτος Βρετανός που θα έχει καταφέρει να ξεκινήσει 50 φορές σε τετράχρονη στο MotoGP!

 

16 χρόνια – Στις κατατακτήριες της Ινδιανάπολης, θα έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 16 χρόνια από την πρώτη νίκη του Rossi στα GP…! το μακρινό 1996 στο Brno, στα 125cc!

21 – Η pole που πήρε ο Jorge Lorenzo στην Laguna Seca ήταν η 21η του στην μεγάλη κατηγορία, τον ίδιο αριθμό pole που έχει και ο Dani Pedrosa!

 

7 – Εφτά από τους αναβάτες που θα δώσουν το παρόν αυτό το Σ/Κ στην Ινδιανάπολη, έχουν αγωνιστεί και στους 4 MotoGP αγώνες που έχουν διεξαχθεί στην πίστα της Αμερικής: Είναι οι Jorge Lorenzo, Randy de Puniet, Andrea Dovizioso, Colin Edwards, Valentino Rossi, Dani Pedrosa και Nicky Hayden

 

5οςΟ Marc Marquez τερμάτισε 5ος στο ιταλικό GP και ήταν μόλις η δεύτερη φορά που δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της Moto2, από τότε που πήγε στην μεσαία κατηγορία. Την πρώτη φορά ήταν στην Πορτογαλία, όταν έπεσε και επανήλθε για να τερματίσει 21ος

 

3 – Μόλις τρεις είναι οι οδηγοί που έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς και στους 10 μέχρι τώρα αγώνες: οι Pedrosa, Crutchlow και Hayden! Επιπροσθέτως, η Ινδιανάπολη είναι μια από τις 3 πίστες, όπου ο Lorenzo δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει από την pole σε όλες τις κατηγορίες Πρωταθλήματος! Οι άλλες δύο είναι η Aragon και η Βαλένθια

 

2 – Από τον περσινό αγώνα στην Ινδιανάπολη, μόνον 2 αναβάτες έχουν καταφέρει να τερματίσουν μπροστά από τον Lorenzo… είναι το δίδυμο της Honda, Stoner και Pedrosa!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: Kent – Miller τις εντυπώσεις στις ΕΔ1!

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner δεν αλλάζει γνώμη, μένει έξω το 2013

Χορηγοί