• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2: Εύκολα ο Marquez!
Πολύ πίσω ο Espargaro, στο βάθρο και ο Simon!
Νέα 19/08/2012 - 21:08

Τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα και θα μας λείψουν όταν ο Marquez ανέβει στην μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος… Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν, με τον νεαρό Ισπανό – για μια ακόμη φορά φέτος – να κάνει επίδειξη δύναμης στον αγώνα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες άφηνε τον συνήθη ύποπτο, Espargaro, να παίρνει τις εντυπώσεις...! Ο Espargaro έκανε ό,τι μπορούσε αλλά έμεινε σχεδόν 6 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του, αρκούμενος στην δεύτερη θέση και στις καλές εμφανίσεις σε ελεύθερα και κατατακτήριες!

 

Ο Iannone ήταν αυτός που ξεκίνησε καλά στον αγώνα, αφήνοντας πίσω του τον Espargaro και τον Aegerter. Ο τελευταίος ήταν πολύ γρήγορος στους αρχικούς γύρους και κατάφερε να πάρει προβάδισμα! Ο Marquez από την άλλη, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ανέβασε γρήγορα την απόδοσή του και έφτασε τους IannoneEspargaro, κυνηγώντας στην συνέχεια τον Ελβετό μπροστά! Ο Marc ήταν ασταμάτητος και πέρασε τον Aegerter στην μεγάλη ευθεία, για να πάρει κεφάλι στον αγώνα!

 

Με 22 γύρους να απομένουν, ο Espargaro – που είχε μείνει λίγο πίσω – προσπέρασε τον Simon και άρχιζε να μειώνει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Marquez. Δυο γύρους μετά, ο Iannone και ο Espargaro πέρασαν τον Aegerter, ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει τον φρενήρη ρυθμό του, στην μεγάλη ευθεία. Ο Ισπανός έδειχνε να ανακτούσε την εμπιστοσύνη του, καθώς προσπερνούσε τον Ιταλό αναβάτη και κρατούσε την δεύτερη θέση. Ο Simon εν τω μεταξύ, κατάφερε να πλασαριστεί αυτός στην 3η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Iannone. Την ίδια στιγμή, η Rosell αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από μια πτώση… Παράλληλα, ο Iannone δεν μπορούσε να κρατήσει την θέση του και οι KallioAegerter τον προσπέρασαν!

 

Με 11 γύρους πριν το τέλος, ο Marquez κυριαρχούσε μπροστά και είχε ήδη δημιουργήσει μια διαφορά 6 δευτερολέπτων από τον δεύτερο! Την ίδια ώρα ο Luthi έδειχνε να βρίσκει την φόρμα του και πάλευε με τον Kallio για την 4η θέση. Μετά από 4 γύρους, είδαμε τον Simeon να παρασύρει τον DeAngelis, με τους δυο τους να βγαίνουν εκτός αγώνα και τον τελευταίο να αντιδρά πάρα πολύ εκνευρισμένος.

 

Στους τελευταίους γύρους, οι μπροστινοί είχαν αποκτήσει άνετο προβάδισμα, με τον Marquez να παίρνει ακόμα μια νίκη και να διευρύνει την διαφορά του στην βαθμολογία, από τους διώκτες του. O Espargaro έμεινε δεύτερος, ενώ ο Simon κατάφερε να ανέβει στο τελευταίο σκαλί του βάθρου! Ο Marquez έχει μια διαφορά 39 βαθμών από τον συμπατριώτη του (Espargaro) , με τον Simon να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο βάθρο, μετά τον αγώνα της Πορτογαλίας το 2011! Την μάχη για την 4η θέση κέρδισε τελικά ο Kallio, αφήνοντας 5ο τον Luthi

 

Μπορείτε να δείτε την τελική κατάταξη στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: O Pedrosa άνετος νικητής

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για τον αγώνα ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα