• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο ο Lorenzo!
Νέα ατυχία για Spies!
Νέα 20/08/2012 - 12:39

Ο Lorenzo δεν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στον χτεσινό αγώνα, αλλά στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και βρέθηκε πίσω από τον ομόσταυλό του, Spies, στην δεύτερη θέση! Μετά το ατυχές συμβάν με την μοτοσυκλέτα του Τεξανού, ο Ισπανός – ο ένας από τους δυο που τόλμησε με το μαλακό ελαστικό – βρέθηκε δεύτερος και άρχισε να κυνηγά τον Pedrosa, χωρίς όμως να έχει τον ρυθμό να τον φτάσει, συμβιβαζόμενος τελικά με την δεύτερη θέση!

 

«Θεωρήσαμε ότι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αγώνα με το μαλακό ελαστικό, έτσι πήραμε το ρίσκο!», αποφάνθηκε ο Lorenzo στις επίσημες δηλώσεις του «Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα και μπορούσα να ακολουθήσω τον Ben και τον Dani. Μετά είχαμε την βλάβη στην μοτοσυκλέτα του Ben που με ευνόησε… λυπάμαι πολύ όμως γι’ αυτόν. Ο Dani ήταν λίγο μπροστά και είχε το πλεονέκτημα του ελαστικού στο τέλος. Τέλος πάντων, η δεύτερη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε και οι βαθμοί που πήραμε είναι σημαντικοί για το Πρωτάθλημα!»

 

Από την άλλη, εντελώς διαφορετικά ήταν τα συναισθήματα για τον ομόσταυλό του, Ben Spies, ο οποίος – για πολλοστή φορά φέτος – στάθηκε άτυχος με την καταστροφή του κινητήρα του, στον εντός έδρας αγώνα που μπορούσε να πάρει το πρώτο του βάθρο…

 

«Σήμερα ήμουν άτυχος και πάλι», δήλωσε ο απαρηγόρητος Τεξανός «Είχαμε μια σφοδρή πτώση το Σάββατο και ειλικρινά δεν ήξερα αν θα μπορούσα να δώσω το 100% στον αγώνα. Κοιμήθηκα πολύ και τα παιδιά στην κλινική έκαναν εξαιρετική δουλειά. Κάναμε καλή αρχή και ένιωθα ωραία! Μόλις με πέρασε ο Dani, είδα ότι χρησιμοποιούσε το πίσω ελαστικό πιο πολύ κι έτσι το σχέδιό μου ήταν να τον αφήσω να πάρει το πολύ 3 δευτ. διαφορά, πριν αρχίσω την αντεπίθεσή μου. Αλλά αμέσως μόλις με πέρασε, η μοτοσυκλέτα μου άρχισε να επιβραδύνει. Δεν ήξερα τι συνέβαινε και εντελώς ξαφνικά ανατινάχτηκε κι εγώ προσπάθησα να βγω γρήγορα εκτός! Είμαι απογοητευμένος όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα μου… θεωρώ ότι μπορούσαμε την δεύτερη θέση και πιθανότατα την νίκη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Τρομερό Σ/Κ για Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα