• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρομερό Σ/Κ για Pedrosa!
Χειροκροτήθηκε ο Stoner!
Νέα 20/08/2012 - 11:30

Ο Dani Pedrosa έκανε εμφατική εμφάνιση στην Ινδιανάπολη – κατακτώντας την pole, σπάζοντας το απόλυτο ρεκόρ πίστας και τερματίζοντας πρώτος στον αγώνα – καταφέρνοντας να πάρει την δεύτερη φετινή του νίκη! Παράλληλα, είναι η δεύτερη νίκη του στην συγκεκριμένη πίστα και η 40η της καριέρας του σε όλες τις κατηγορίες!

 

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με την νίκη και θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα μου για την καταπληκτική δουλειά τους… η μοτοσυκλέτα δούλεψε τέλεια!», υπογράμμισε φανερά ικανοποιημένος ο νικητής της Ινδιανάπολης «Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, με τον ρυθμό να είναι δυνατός από την αρχή! Πέρασα τον Spies και παρέμεινα ψύχραιμος διότι ήξερα ότι είχα τον ρυθμό για να πάρω την νίκη. Όταν πήρα το προβάδισμα, έκανα μερικούς γρήγορους γύρους για να χτίσω διαφορά, αλλά στην στροφή 2 έκανα το λάθος και ο Jorge με πλησίασε στο 1 δευτερόλεπτο. Ωστόσο βρήκα τον ρυθμό μου και οδήγησα άνετα μέχρι τέλους… Πήραμε την δεύτερη νίκη μας φέτος και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Casey για το αποτέλεσμά του! Έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα, στην κατάστασή του, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δυνατός και στο Brno

 

Ο Stoner πανηγύρισε μια πολύ καλή 4η θέση, δεδομένης της κατάστασής του, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ξεπερνά τους πόνους (βοήθησε κι ένεση σε αυτό) από την πτώση που είχε κατά την διάρκεια των κατατακτηρίων!

 

«Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε το Σ/Κ», παραδέχτηκε ο Αυστραλός «Είχαμε τον ρυθμό για την pole και για να πάρουμε την νίκη, αλλά δυστυχώς είχα μια σφοδρή πτώση στις κατατακτήριες. Οι τραυματισμοί δυσχέραναν το έργο μου και χάσαμε πολύτιμο χρόνο για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Το πρωί στο ζέσταμα ήθελα απλά να νιώσω άνετα στην μοτοσυκλέτα, παρά να δουλέψω για το στήσιμο. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, έχασα μερικές θέσεις και έπρεπε να παλέψω πολύ για να τις κερδίσω. Αμέσως μόλις το κατάφερα, ο Spies είχε ένα μηχανικό πρόβλημα και βρέθηκα ανάμεσα στον καπνό, χωρίς να ξέρω που πηγαίνω και αν θα χτυπούσα κανέναν, έτσι χάσαμε πάλι μερικές θέσεις. Προς το τέλος ήταν σχεδόν αδύνατο να διατηρήσω τον ρυθμό μου, καθώς η δράση των αναλγητικών έφθινε και δεν μου απέμενε περισσότερη ενέργεια. Ήταν απογοητευτικό που αναγκάστηκα να παραχωρήσω την θέση στο βάθρο στον Andrea, αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό και καταφέραμε να πάρουμε μερικούς βαθμούς…»

 

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήθελα απλά να τερματίσω…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα