• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήθελα απλά να τερματίσω…!
Όσο περισσότερο πίεζα, τόσο πιο πολύ γλιστρούσα!
Νέα 20/08/2012 - 10:08

O Valentino Rossi πρόσθεσε ακόμη μια άσχημη εμφάνιση φέτος στο ενεργητικό του και – πλέον – ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η φετινή σεζόν… Ο Vale, τόσο στις κατατακτήριες, όσο και στον χτεσινό αγώνα, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βρει τον ρυθμό που είχε στα ελεύθερα (όταν όμως και η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη) και του επέτρεπε να βρίσκεται κοντά στο δεύτερο γκρουπ οδηγών!

 

«Ήταν ένα περίπλοκο Σ/Κ», παραδέχτηκε ο “Γιατρός”, ο οποίος του χρόνου θα βρίσκεται στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha. «Το περιμέναμε κάπως, διότι και πέρυσι είχαμε δυσκολευτεί, ωστόσο είδαμε και μερικά θετικά σημάδια αυτές τις δυο ημέρες: Στις πρωινές διαδικασίες και στο ζέσταμα, ήμουν σε θέση να οδηγήσω καλύτερα, με ρυθμό κοντά στο 1.40.5! Ωστόσο στον αγώνα, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες που επικρατούσαν το απόγευμα, το πίσω ελαστικό άρχιζε να γλιστρά αρκετά μετά τους πρώτους γύρους…»

 

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, οι μηχανικοί του αλλά και ο ίδιος δεν κατάφεραν να βρουν τις απαραίτητες λύσεις στις ρυθμίσεις της Desmosedici, που θα επέτρεπαν στον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή να είναι πιο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την απογοητευτική 7η θέση δεδομένου του πως εξελίχθηκαν τα πράγματα τον αγώνα…


Ο Vale συνέχισε λέγοντας: «Όσο περισσότερο πίεζα, τόσο πιο πολύ γλιστρούσα, έτσι στην πραγματικότητα πήγαινα πιο αργά. Προσπάθησα να μείνω με τους υπόλοιπους αλλά κόντεψα να πέσω δυο φορές! Σε εκείνο το σημείο, αποφάσισα να τερματίσω χωρίς να κάνω το λάθος… είμαι χαρούμενος που πηγαίνουμε την επόμενη εβδομάδα στο Brno, σε μια πίστα που μου αρέσει πάρα πολύ και πέρυσι είχαμε έναν καλό αγώνα. Μετά θα έχουμε ακόμα ένα τεστ για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κι άλλο την μοτοσυκλέτα, διότι απομένουν μόνον 7 αγώνες για το τέλος και πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά!»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Τρομερό Σ/Κ για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: O Pedrosa άνετος νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα