• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένταση ανάμεσα σε Spies – Yamaha!
«Μου είπαν να μην εμφανιστώ στην Laguna!»
Νέα 20/08/2012 - 20:38

Ο Τεξανός αναβάτης της Yamaha, Ben Spies, (ο οποίος θα αποχωρήσει από την εργοστασιακή ομάδα της Γιαπωνέζικης εταιρείας, χωρίς να ξέρουμε το που θα αγωνίζεται του χρόνου) αποκάλυψε ότι δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε αυτόν και ένα στέλεχος της εταιρείας! Πέρα από τις επίσημες δηλώσεις του – τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ – στο περιθώριο του χτεσινού αγώνα, ο Ben ρωτήθηκε για το μέγεθος της απογοήτευσής του μετά και την νέα του ατυχία και διαβάστε τι δήλωσε!

 

«Είμαι σίγουρα απογοητευμένος, αλλά έχει καταντήσει κάπως γελοίο πια…! Δεν είμαι αναστατωμένος πια! Είναι τόσα πολλά, το ένα πίσω από το άλλο που δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις! Στο Mugello έπαθα τροφική δηλητηρίαση, μια άσχημη εμπειρία… προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω κάτι καλό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε…»

 

«Κάποιος από την Yamaha μου είπε πως αν δεν δώσω το 100% στην Laguna, να μην εμφανιστώ καν…! Πήγα ωστόσο στην Laguna και προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά η μοτοσυκλέτα είχε βλάβη. Μετά ήρθαμε εδώ και αντιμετωπίσαμε νέο πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα. Εγώ έδωσα το 100%...! Έτσι, το να μου πουν αυτό που μου είπαν κι εγώ να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για κάτι καλό… ε, δεν το θεωρώ δίκαιο!»

 

Ο Spies, ο οποίος αγωνίστηκε στον χτεσινό αγώνα με τραυματισμένο ώμο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το πρόσωπο που του είπε αυτό το πράγμα! «Δεν πρόκειται να πω όνομα, αλλά ναι… ήταν κάποιος υψηλά ιστάμενος!» Στην συνέχεια, ερωτηθείς μήπως η Yamaha δεν δίνει το 100% απάντησε: «Όχι, δεν θα το έλεγα αυτό. Η ομάδα μου, οι μηχανικοί μου δίνουν το 100% και αυτό φαίνεται. Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Δεν σέβομαι όμως αυτό που μου είπαν… Στο Assen είχαμε προβλήματα με το ελαστικό – το οποίο δεν ήταν σφάλμα της Yamaha – και το ίδιο και στο Silverstone. Αλλά στο Κατάρ, εδώ και στην Laguna, είχαμε τρία μηχανικά προβλήματα. Δεν θα έλεγα ότι το φταίξιμο είναι εξολοκλήρου της Yamaha… ήμασταν και άτυχοι…! Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά φέτος. Πριν από περίπου έναν μήνα ήμουν πάρα πολύ απογοητευμένος και αναστατωμένος. Αλλά τώρα απλά… πάμε στο Brno και αναρωτιέμαι τι πρόκειται να μας συμβεί εκεί!»

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Αμφίβολος ο Hayden για Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα