• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2
Φωτό από τον 11ο αγώνα της χρονιάς!
Νέα 21/08/2012 - 09:39

Ο χτεσινός αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και τρομερού θεάματος, ωστόσο είχε την δική του ιδιαίτερη ομορφιά, που αντικατοπτρίστηκε κυρίως στην ηρωική προσπάθεια του Stoner να αγωνιστεί παρά τον σπασμένο του αστράγαλο και να καταφέρει να τερματίσει στην 4η θέση, χάνοντας το βάθρο από τον Dovizioso, όταν πια δεν του απέμεναν άλλες δυνάμεις από την προηγούμενη υπερπροσπάθεια!

 

Κατά τ’ άλλα, ο Pedrosa ήταν ο κερδισμένος της υπόθεσης στην Ινδιανάπολη, σημειώνοντας την δεύτερη φετινή του νίκη και την 40η συνολικά στην καριέρα του! Ο Ισπανός ολοκλήρωσε με χαρακτηριστική άνεση σχεδόν 11 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Jorge, ο οποίος αρκέστηκε μεν στην δεύτερη θέση, συγκέντρωσε δε 20 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, κομμάτι του οποίου είναι – αναμφίβολα – και η στρατηγική! Η απογοήτευση ήρθε – για μια ακόμη φορά – από τον Rossi, ο οποίος με τα γνωστά προβλήματα της Ιταλίδας του, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό, μένοντας στην 7η θέση της κατάταξης!

 

Απολαύστε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του χτεσινού αγώνα και μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα αφιερώματά μας, με αποκορύφωμα τα πανέμορφα κορίτσια της Ινδιανάπολης!

 

Επόμενο άρθρο »

Πανευτυχής ο Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένταση ανάμεσα σε Spies – Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα