• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με σύμμαχο την παράδοση ο Lorenzo!
Ένα Σ/Κ χωρίς προβλήματα θέλει ο Spies!
Νέα 23/08/2012 - 10:13

Ο χρόνος ξεκούρασης για το δίδυμο της εργοστασιακής Yamaha ήταν περιορισμένος, με τον Jorge Lorenzo και Ben Spies να πηγαίνουν κατευθείαν από την Ινδιανάπολη στο Brno για το Τσέχικο GP αυτής της εβδομάδας! Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή παράδοση στην Τσεχία, με μια νίκη στα 125cc, δυο στα 250cc και μια παρθενική νίκη το 2010!

 

«Μετά από λίγη ξεκούραση είμαστε και πάλι στην Ευρώπη, στο Brno, σε μια πίστα που μου αρέσει πολύ και στην οποία πέτυχα μια μεγάλη νίκη το 2010, στο δρόμο μου προς τον Παγκόσμιο Τίτλο!», δήλωσε ο Ισπανός άσος «Η επιλογή των ελαστικών πέρυσι με δυσκόλεψε και δεν κατάφερα να παλέψω για το βάθρο, αλλά θεωρώ ότι φέτος – με τις 1000άρες – μπορούμε σίγουρα να παλέψουμε για μια θέση στην κορυφή». Να θυμίσουμε, ότι ο Jorge πέρυσι είχε επιλέξει το μαλακό ελαστικό, ένα ρίσκο που δεν του βγήκε καθώς δεν βρήκε ποτέ τον απαιτούμενο ρυθμό για να παλέψει για μια θέση στο βάθρο και τερμάτισε στην 4η θέση.

 

Επιπροσθέτως και ο Spies θεωρεί το Brno ως μια από τις αγαπημένες του πίστες, καταφέρνοντας να πάρει την 4η θέση το 2010, μένοντας εκτός βάθρου για 0.338 δευτ. στην παρθενική του χρονιά στο MotoGP!

 

«Ήταν πολύ ωραία που επέστρεψα στο σπίτι μου και στους φίλους μου στην Αμερική, αλλά δυστυχώς οι δυο αγώνες εκεί ήταν καταστροφικοί για εμένα…», σχολίασε ο Spies «Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στην σέλα της μοτοσυκλέτας μου εδώ, σε μια από τις αγαπημένες μου πίστες για να δω αν θα καταφέρουμε, επιτέλους, να έχουμε ένα καλό Σ/Κ χωρίς προβλήματα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovi στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Haslam στην Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα