• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi στην Ducati!
Για τα επόμενα 2 χρόνια!
Νέα 23/08/2012 - 10:40

Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγο πριν το επικείμενο Τσέχικο GP, η Ducati επιβεβαίωσε ότι ο Andrea Dovizioso θα ντυθεί στα κόκκινα για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος στην αρχή της χρονιάς (όταν και είχε φύγει από την Honda, η οποία περιορίστηκε σε 2 αναβάτες) είχε παραδεχτεί ότι πήγε στην δορυφορική της Yamaha μόνο και μόνο για να βρει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα το 2013, έχει μια αξιοσημείωτη χρονιά μέχρι στιγμής, ανεβαίνοντας 5 φορές στο βάθρο με την Μ1 και χαρίζοντας στην δορυφορική ομάδα την καλύτερή της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία!

 

Ωστόσο τα σχέδιά του για μια θέση στην εργοστασιακή Yamaha έλαβαν άδοξο τέλος, όταν ο συμπατριώτης του και 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi, επέστρεψε στην εταιρεία από την Iwata, “αναγκάζοντας” τον Dovi να αποδεχτεί την πρόταση της Ducati για συνεργασία δυο χρόνων, παρά τα όσα έλεγε νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Πάντως, τόσο η παρουσία της Audi, όσο και το κίνητρο να τα πάει καλύτερα με την Desmosedici – σε σχέση με τον προκάτοχό του – λειτούργησαν αποφασιστικά στην τελική του απόφαση.

 

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Ducati:

«Η Ducati και ο Andrea Dovizioso συμφώνησαν και ο Ιταλός αναβάτης θα φορέσει τα κόκκινα για το 2013 και 2014. Ο Andrea, ο οποίος φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, θα έχει για ομόσταυλό του τον Nicky Hayden. Το δίδυμο θα είναι μαζί από την επόμενη χρονιά, δουλεύοντας στην εξέλιξη της Desmosedici για το Πρωτάθλημα, στο οποίο η Ducati έχει παίξει σημαντικό ρόλο από το 2003».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Checa και πάλι ταχύτερος!

« Προηγούμενο άρθρο

Με σύμμαχο την παράδοση ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα