• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενη στάση το Brno!
24 με 26 Αυγούστου το Τσέχικο GP!
Νέα 23/08/2012 - 13:35

Το Πρωτάθλημα έχει αποκτήσει αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς ο Dani Pedrosa με την νίκη του στην Ινδιανάπολη μείωσε την διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στους 18 μόλις βαθμούς! Ο Dani, ο οποίος είναι και ο μοναδικός αναβάτης που έχει πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής, θα θέλει να ξεχάσει το τι έγινε στην Τσεχία πέρυσι – όταν και στα μισά του αγώνα έπεσε – και θα προσπαθήσει να συνεχίσει με την ίδια σταθερότητα, ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα του αντιπάλου του για να κάνει την μεγάλη έκπληξη!

 

Από την άλλη βέβαια, έχουμε έναν εξαιρετικό Lorenzo, o οποίος στους 10 από τους 11 αγώνες που τερμάτισε, δεν έχει πέσει κάτω από την 2η θέση και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει τον φετινό Τίτλο! Ο Stoner, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 4η θέση στην Ινδιανάπολη παρά τον τραυματισμένο του αστράγαλο, έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του και δύσκολα θα επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο, όταν και είχε επικρατήσει στην Τσεχία. Κάπου εκεί κοντά στις πρώτες θέσεις, αναμένουμε και τον Adnrea Dovizioso, ο οποίος μόλις χτες συμφώνησε με την Ducati για τα επόμενα δυο χρόνια, δίνοντας φτερά στην ψυχολογία του! Ο άμεσος αντίπαλός του, ο Crutchlow, θα προσπαθήσει να βρει λίγη από την χαμένη του φόρμα στο Brno, καθώς ο απογοητευμένος Βρετανός δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα θα είναι του χρόνου.

 

Άλλη μια ωραία δορυφορική μάχη, αναμένουμε από τον νεοφερμένο στην κατηγορία, Stefan Bradl και τον οδηγό του Gresini, Alvaro Bautista, τους οποίους χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί στην βαθμολογία Πρωταθλήματος! Ο Bautista, ο οποίος βγήκε νικητής στην Ινδιανάπολη, είχε πέσει στο Brno πέρυσι και θα βάλει τα δυνατά του για ένα καλό αποτέλεσμα φέτος. Ο Valentino Rossi, ο οποίος έχει κερδίσει στην πίστα της Τσεχία 6 φορές, θα προσπαθήσει να φέρει την Desmosedici του σε μια καλή θέση, διασκεδάζοντας τις άσχημες εντυπώσεις και τα προβλήματα με την πρόσφυση που αντιμετώπισε στην Αμερική. Άλλωστε, όπως έχουμε ήδη γράψει, ο ομόσταυλός του Nicky Hayden δεν θα δώσει το παρόν (και δεν θα αντικατασταθεί) στην Τσεχία, προσπαθώντας να αναρρώσει γρήγορα από τους τραυματισμούς του και να είναι έτοιμος για τον αγώνα στον Misano!

 

Ο μεγάλος άτυχος του φετινού grid, Ben Spies, θα πρέπει οπωσδήποτε να σκέφτεται ότι αυτή η κακοτυχία δεν μπορεί να συνεχίζεται για πάντα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Τσεχία. Πέρυσι είχε τερματίσει 5ος εκεί και αν πάρει την ίδια θέση και φέτος, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος. Ο Hector Barbera ταλαιπωρείται και αυτός από τραυματισμό και την θέση του στην γραμμή εκκίνησης αυτήν την εβδομάδα, θα πάρει ο Toni Elias, όπως άλλωστε έχει συμβεί στους δυο τελευταίους αγώνες. Τέλος, επιστρέφει στην δράση – στον εντός έδρας αγώνα του – ο Karel Abraham της Cardion AB και αναμφίβολα θα θέλει η επιστροφή του αυτή να συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα, μπροστά στους οπαδούς του στις κερκίδες!

 

Επόμενο άρθρο »

Preziosi: Κίνητρο η παρουσία του Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Checa και πάλι ταχύτερος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα