• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: To Πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς!
Άγνωστη η επιστροφή του στην δράση!
Νέα 23/08/2012 - 16:57

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Casey Stoner, ο οποίος υποφέρει από τον τραυματισμένο του αστράγαλο! Τα νέα και οι εξελίξεις είναι γοργά και όπως σας πληροφορήσαμε πριν από λίγο, ο Αυστραλός τέθηκε εκτός συμμετοχής για το Brno, καθώς σε λίγα λεπτά πετάει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ύστερα απο συμβουλή των προσωπικών του γιατρών!

 

Μέσω twitter έγιναν γνωστές οι λιγοστές δηλώσεις του άσου της Honda στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ομάδα του. «Στόχος μου είναι να γυρίσω έναν ή δυο αγώνες πριν το Phillip Island…!», σχολίασε απογοητευμένος με την τροπή των πραγμάτων ο Casey. «Βέβαια, μέχρι να υποβληθώ στην επέμβαση δεν θα είμαστε σίγουροι για τίποτα!»

 

Στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι οι ελπίδες του για να υπερασπιστεί τον Τίτλο του και να καταφέρει να καλύψει το -39 από τον Lorenzo έχουν πλέον εξανεμιστεί… «Είναι απογοητευτικό, διότι στην Indy είχαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε μερικούς βαθμούς, αλλά τώρα το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει για εμάς...!»

 

Άδοξο τέλος λοιπόν για τον Αυστραλό, στην τελευταία του χρονιά στο MotoGP!

 

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Δεύτερο όνομα ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει στην Αυστραλία ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα