• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Δεύτερο όνομα ο Rossi!
Σε υποστηρικτικό ρόλο ο 9 φορές Π.Π!
Νέα 23/08/2012 - 20:04

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου λίγο πριν το Τσέχικο GP, ο Γενικός Διευθυντής της εργοστασιακής Yamaha ξεκαθάρισε τον ρόλο που θα έχει ο Valentino Rossi του χρόνου, στο γκαράζ της ομάδας! Ο Jarvis επιβεβαίωσε ότι άμα τη επιστροφή του Rossi στην εργοστασιακή ομάδα, τόσο αυτός όσο και ο Lorenzo θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης, ωστόσο τον πρώτο ρόλο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας θα έχει ο Ισπανός αναβάτης, με τον Rossi να περιορίζεται σε υποστηρικτικό ρόλο!

 

Αυτό θα γίνει διότι η Yamaha θεωρεί τον Lorenzo τον πιο ικανό της αναβάτη και αυτόν που έχει τις περισσότερες ελπίδες να πάρει το Πρωτάθλημα. Εν τούτοις, ο Jarvis μίλησε με τα καλύτερα και για τον Ιταλό 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή: «Πέτυχε σπουδαία πράγματα με την Yamaha και μπορεί ακόμα να προσφέρει πολλά τόσο στην ομάδα, όσο και στο άθλημα γενικότερα!», υπογράμμισε.

 

Παραμένει ακόμα αβέβαιο το αν ο Vale θα καταφέρει να φέρει μαζί του στην Yamaha και τον αρχιμηχανικό του, Jeremy Burgess, καθώς και τους υπόλοιπους, με τον Jarvis να αφήνει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Και κάτι ακόμα… ο Jarvis ξεκαθάρισε ότι ο Rossi ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα και τους προσέγγισε…! Επίσης τόνισε ότι κύρια προτεραιότητά τους ήταν να υπογράψουν τον Lorenzo και να αποτρέψουν την φυγή του για την Honda κι έτσι, όπως χαρακτηριστικά είπε: "δεν έμειναν πολλά λεφτά για τον Rossi...!"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: To Πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα