• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3, ΕΔ1: Πρώτος ο Folger!
Αρκετά πίσω ο Σίσσης, 22ος!
Νέα 24/08/2012 - 13:26

Οι συνθήκες ήταν σχεδόν ιδανικές στην πίστα της Τσεχίας, σήμερα το πρωί, όπου ο νεαρός Γερμανός Jonas Folger, συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στην δεύτερη μόλις πίστα με την νέα του ομάδα! Ο Folger ξεχώρισε από τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας και με χρόνο στα 2.10.271 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση! Πίσω του, με διαφορά 0.385 δευτ. ήρθε ο Oliveira, ο οποίος δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του μετά την Ινδιανάπολη! Ελάχιστα πιο πίσω, στην 3η θέση, συναντάμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Sandro Cortese.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Maverick Vinales, ο οποίος συνήλθε γρήγορα από την πτώση στην τελευταία στροφή στην Ινδιανάπολη, αφήνοντας πίσω του τον Danny Kent. Ο νεαρός Βρετανός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρωινή διαδικασία, καθώς έπεσε 10 λεπτά πριν το τέλος, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι το σοβαρό. Την 6η θέση πήρε ο Alex Rins, με την διαφορά του από τον Folger να είναι μόλις 7/10!

 

Την πρώτη δεκάδα των αναβατών ολοκλήρωσαν οι Alessandro Tonucci, ο τοπικός αναβάτης Jakub Kornfeil και ο Khairuddin. Ο δικός μας Θανάσης Σίσσης, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 22η θέση και στην συνέχεια θα χρειαστεί να δουλέψει στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του για να βρει ένα καλό set-up για να είναι ανταγωνιστικός στις κατατακτήριες! Ο νεαρός Έλληνας σημείωσε – το πρωί – τον καλύτερό του χρόνο στον 11ο γύρο, με την διαφορά του από τον πρώτο να είναι στα 2 περίπου δευτερόλεπτα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων ελεύθερων, στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2, ΕΔ1: Φορμαρισμένος ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Μόσχα SBK, ΕΔ1: Έχει κέφια ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα