• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2, ΕΔ1: Φορμαρισμένος ο Espargaro!
Κι άλλη κόκκινη σημαία στην Τσεχία!
Νέα 24/08/2012 - 14:13

Οι κόκκινες σημαίες συνεχίζουν να δίνουν το παρόν στην πίστα της Τσεχίας, με την δεύτερη διαδικασία στην σειρά (μετά την μεγάλη κατηγορία) να σταματά για λόγους ασφαλείας! Αυτήν την φορά ήταν ο Corti, ο αναβάτης της Moto2, ο οποίος έπεσε και αμέσως σηκώθηκε η κόκκινη σημαία! Ευτυχώς ο αναβάτης είναι καλά στην υγεία του.

 

Ο Pol Espargaro ξεκίνησε για μια ακόμη φορά εξαιρετικά τα ελεύθερα και με ταχύτερο χρόνο στα 2.03.084 κατάφερε να πάρει την 1η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Luthi, με διαφορά λίγο πάνω από 1/10! Ο Ελβετός αναβάτης ήταν ταχύτατος αλλά και σταθερός σε όλη την διαδικασία σήμερα το πρωί! Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Simone Corsi, ο οποίος τερμάτισε ακριβώς μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Espargaro!

 

Ο Mika Kallio ολοκλήρωσε τα πρώτα ελεύθερα στην 4η θέση, κάνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον 5οAndrea Iannone, ο οποίος είχε κερδίσει εκεί πέρυσι! Ο Marc Marquez περιορίστηκε στην 6η θέση, χωρίς αυτό να λέει κάτι, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο νεαρός Ισπανός θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του αγώνα… Ο Nico Terol συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, και κατάφερε να πλασαριστεί στην 7η θέση.

 

Ο Scott Redding θα θέλει οπωσδήποτε να βελτιωθεί στις επόμενες διαδικασίες, καθώς σήμερα το πρωί έμεινε στην 8η θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Bradley Smith. Ο Johan Zarco ολοκλήρωσε την πρώτη δεκάδα αναβατών για τις ΕΔ1!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό αρχείο λίγο πιο κάτω

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3, ΕΔ2: Στην κορυφή ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3, ΕΔ1: Πρώτος ο Folger!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα