• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3, ΕΔ2: Στην κορυφή ο Vinales!
Έπεσε κι άλλο ο Σίσσης, 25ος!
Νέα 24/08/2012 - 15:41

Στα δεύτερα ελεύθερα της ημέρας – όπως αναμενόταν – οι χρόνοι των αναβατών ήταν βελτιωμένοι και οι τρεις πρώτοι μάλιστα, κατάφεραν να πέσουν από το φράγμα του 2.10! Ο κυρίαρχος στα δεύτερα ελεύθερα ήταν ο Vinales, ο οποίος με 2.09.480 σφράγισε την πρώτη θέση! Μεγάλη βελτίωση – προς τέρψη των οπαδών στις κερκίδες – σημείωσε ο Τσέχος Kornfeil, ο οποίος πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση (ήταν 8ος το πρωί) με διαφορά 0.272 από την κορυφή. Ο Danny Kent κατάφερε να φέρει την ΚΤΜ του στην 3η θέση, με τον Βρετανό να πετυχαίνει τον καλύτερό του χρόνο λίγο πριν το τέλος.

 

Ο Khairuddin από 10ος το πρωί σκαρφάλωσε στην 4η θέση το απόγευμα, με τον αναβάτη από την Μαλαισία να είναι ο δεύτερος πιο γρήγορος στην ευθεία, με τελική 210,8χαω, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα οδηγούσε την κούρσα με το χρονόμετρο! Εντυπωσιακή άνοδος και για τον Antonelli, ο οποίος σκαρφάλωσε πολλές θέσεις στην κατάταξη και φιγουράρει στην 5η θέση των δεύτερων ελεύθερων, ακολουθούμενος από τον Salom, ο οποίος έμεινε σχεδόν 7/10 πίσω από τον πρώτο. Πίσω του βρίσκουμε τον Γάλλο Rossi, ο οποίος έκανε ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση.

 

Ο ταχύτερος όλων το πρωί, Folger, ήταν και ο μόνος που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του και ως εκ τούτου πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του και πρωτοπόρο στην βαθμολογία, Cortese, ο οποίος μόλις στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να πάρει αυτήν την θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Oliveira, ο οποίος από την δεύτερη θέση το πρωί, περιορίστηκε στην 10η το απόγευμα.

 

Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης, Θανάσης Σίσσης, κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα (περίπου 4/10) αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνοδεύτηκε από μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Ο Θανάσης σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο στον 8ο γύρο, αλλά η διαφορά του από την κορυφή είναι στα σχεδόν 2.5 δευτ. με τον ίδιο και τους μηχανικούς του να πρέπει να βρουν τις απαραίτητες λύσεις για κάτι καλύτερο αύριο.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με τους χρόνους και τις τελικές, στο αρχείο λίγο πιο κάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα KAT1: Κυριάρχησαν οι Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2, ΕΔ1: Φορμαρισμένος ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα