• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: O Pedrosa επιτίθεται
Δυνατός και ο Lorenzo, βελτιωμένος ο Rossi
Νέα 24/08/2012 - 17:10

O Dani Pedrosa σημείωσε ένα πολύ καλό χρόνο για πρώτη ημέρα δοκιμών, με 1:56.858, που μπορεί να είναι μόλις 53 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από το χρόνο του Jorge Lorenzo, όμως δείχνει ότι ο Ισπανός της Honda βρίσκεται μετά τη νίκη του στην Ινδιανάπολη σε ψυχολογία επίθεσης, μάλιστα τώρα που μένει ο μόνος από την πλευρά της Honda στη διεκδίκηση του Τίτλου. 

Ο Lorenzo μάλιστα είχε μια πτώση, ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτε.

 

Πέρα από τους δύο Ισπανούς ο Andrea Dovizioso με την δορυφορική Yamaha, έχει και αυτός ανεβασμένη διάθεση, με δεδομένη την εργοστασιακή του πορεία τα δύο επόμενα χρόνια και είναι σε διαφορά μικρότερη από δύο δέκατα του δευτερολέπτου από την κορυφή.

Ο Cal Crutchlow και πάλι ακολουθεί, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφορά, στα 0.357, έχοντας κοντά του τον Stefan Bradl που εκμεταλλεύτηκε τα φρέσκα λάστιχα που έβαλε το απόγευμα και κατέβασε το χρόνο του σημαντικά, σε σχέση με το πρωί, κάτι που περίμενε η ομάδα του.

Ο Valentino Rossi που επίσης όπως οι περισσότεροι μπροστά του δοκίμασε τα μαλακότερα λάστιχα, έκανε πολύ καλό χρόνο με 1:57.315 και βρίσκεται με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο, κάτι που είναι έκπληξη για τον τελευταίο καιρό για την Ducati.

O Alvaro Bautista, μετά από μια πτώση που είχε δεν κατάφερε τίποτε καλύτερο από την 7η θέση.

O Ben Spies επίσης έμεινε 8ος, αλλά με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο.

Ο Aleix Espargaro πέτυχε τον καλύτερο χρόνο από τις CRT, αλλά είχε και μια πτώση, όπως και ο Yonny Hernadez, λόγω της πτώσης του οποίου βγήκε κόκκινη σημαία για αλλαγή αερόσακου της πίστας!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2 ΕΔ2: Φοβερός Luthi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez νούμερο 1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα