• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2 ΕΔ2: Φοβερός Luthi!
13 αναβάτες με διαφορά κάτω του 0.9!
Νέα 24/08/2012 - 19:09

Ο Thomas Luthi ήταν εκπληκτικός στα δεύτερα ελεύθερα σήμερα το απόγευμα στην Τσεχία και δεν ξέρουμε τι θα έγραφε το χρονόμετρο αν δεν είχε μια πτώση 20 λεπτά πριν το τέλος! Ίσως ξεπερνούσε τον χρόνο του Espargaro, ο οποίος παραμένει ο καλύτερος της κατηγορίας και τον οποίο σημείωσε ο Ισπανός το πρωί! Είκοσι λεπτά είχαν στην διάθεσή τους οι υπόλοιποι οδηγοί της μεσαίας κατηγορίας για να περάσουν το 2.03.103 του Luthi, αλλά κανείς δεν το κατάφερε, με τον de Angelis να πλησιάζει αρκετά – η διαφορά του ήταν στο 0.083 – αλλά να παραμένει εν τέλει δεύτερος.

 

Ο Scott Redding πήρε την 3η θέση, με τον Simone Corsi να κάνει μια καταπληκτική εμφάνιση και να φέρνει την FTR του στην 4η θέση! Η θέση του αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε ότι άφησε πίσω του τον Espargaro, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να επαναλάβει την πολύ καλή του πρωινή εμφάνιση. Ακόμα πιο πίσω έμεινε ο Marquez, στην 6η θέση, με μισό δέκατο σχεδόν διαφορά από τον συμπατριώτη του και μεγάλο του αντίπαλο στην κατηγορία. Την 7η θέση κατέλαβε ο Andrea Iannone και δείχνει έτοιμος και ικανός να παλέψει για μια θέση στην κορυφή, δύσκολα όμως θα επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο στην Τσεχία…

 

Τέλος, ο Claudio Corti, ένας πολύ βελτιωμένος Gino Rea και ο Dominique Aegerter συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα αναβατών της μεσαίας κατηγορίας.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο αρχείο πιο κάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έχουμε δουλειά ακόμη!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: O Pedrosa επιτίθεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα