• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Έχουμε δουλειά ακόμη!
Προσγειωμένος παρά την πρωτιά του!
Νέα 24/08/2012 - 19:36

Ο Ισπανός αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Honda, Dani Pedrosa, συνέχισε τον εκπληκτικό του ρυθμό και την πρώτη ημέρα στην πίστα της Τσεχίας, μετά την φανταστική του νίκη στον αγώνα της Ινδιανάπολης την περασμένη εβδομάδα! Ο Dani ήταν μάλιστα και ο πρωταγωνιστής στο περιστατικό με τις “ιπτάμενες” πέτρες! Αυτές είχαν μείνει στην πίστα και εκσφενδονίζονταν με μεγάλη ταχύτητα από τους μπροστινούς αναβάτες σε αυτούς που ακολουθούσαν!

 

«Σήμερα δουλέψαμε πολύ με τα ελαστικά και με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας», δήλωσε ο αναβάτης της Honda «Θέλαμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην πίστα, καθώς αύριο δεν γνωρίζουμε πως θα είναι ο καιρός κι έτσι έχει μεγάλη σημασία να περάσουμε πολύ χρόνο στο στεγνό. Η αίσθησή μου βελτιώνεται, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας, ειδικά με τα ηλεκτρονικά και τις αναρτήσεις…!»

 

Όσο για το περιστατικό με τις πέτρες, ο Dani δήλωσε χαρούμενος που γλίτωσε τα χειρότερα και κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο για να τερματίσει στην πρώτη θέση και στα δεύτερα ελεύθερα του απογεύματος! «Ήμουν τυχερός με το περιστατικό το πρωί, καθώς θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ήρθαν προς το μέρος μου δυο αρκετά μεγάλες πέτρες και η μια με χτύπησε στο αριστερό πόδι , ενώ η άλλη χτύπησε την ζελατίνα και με πέτυχε στο πηγούνι! Στην αρχή πίστεψα ότι έσπασα κάτι στο πόδι μου, αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά και απλά έχω μεγάλο πρήξιμο… τέλος πάντων, ο πόνος υποχωρεί και αυτό είναι καλό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2 ΕΔ2: Φοβερός Luthi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα