• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Rossi!
Έχουμε καλό ρυθμό!
Νέα 24/08/2012 - 20:12

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα της Ducati στην πίστα του Brno, με τον Valentino Rossi να φέρνει την Desmosedici σε απόσταση μικρότερη του μισού δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο Pedrosa! Ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής ήταν σταθερά γρήγορος και το αποτέλεσμα της πρώτης ημέρας τον άφησε αισιόδοξο για την συνέχεια…

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί τα πήγαμε αρκετά καλά σήμερα κι συγκεκριμένα, η διαφορά μας με την κορυφή μας δίνει μια αίσθηση αισιοδοξίας», σχολίασε ο Vale «Πρόκειται για μια όμορφη πίστα, που μου αρέσει πολύ. Εδώ πήρα την πρώτη μου νίκη και τον πρώτο μου Παγκόσμιο Τίτλο και ήμασταν αρκετά δυνατοί και με την Ducati πέρυσι. Και οι δυο σημερινές διαδικασίες ήταν καλές. Δουλέψαμε σωστά, προσπαθώντας να βρούμε το κατάλληλο set-up γι’ αυτήν την πίστα και μόλις φορέσαμε το μαλακό ελαστικό, μπορέσαμε επιτέλους να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να κάνουμε έναν αριθμό γύρων κοντά στους χρόνους των πρωτοπόρων. Ο ρυθμός μας είναι καλός. Οι οδηγοί μπροστά μας έχουν βεβαίως ένα προβάδισμα κι έτσι αύριο – εκτός από το να δούμε τι ελαστικό θα χρησιμοποιήσουμε για τον αγώνα – θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Για την ώρα το μαλακό δουλεύει καλά, αλλά θα δούμε και στην συνέχεια».


Τέλος να σημειώσουμε ότι η κατάσταση του χεριού του Nicky Hayden βελτιώνεται, με τον Αμερικανό να είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στην δράση στον αγώνα στο Misano.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Να βρούμε λύσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έχουμε δουλειά ακόμη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα