• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να βρούμε λύσεις!
Spies: Πίεσα λίγο παραπάνω!
Νέα 24/08/2012 - 22:31

Μετά από το Σ/Κ στην Ινδιανάπολη, το δίδυμο της Yamaha εμφανίστηκε με καλό ρυθμό στην πίστα της Τσεχίας, παρά τις πτώσεις που είχαν. Ο Spies έπεσε με την πρώτη του μοτοσυκλέτα και συνέχισε με την δεύτερη, η οποία όμως δεν είχε τις ίδιες ρυθμίσεις, δυσκολεύοντας το έργο του Τεξανού, ενώ ο Lorenzo είχε μια μικρή πτώση που δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει την μάχη του με τον Pedrosa για το ποιος θα σημειώσει τον ταχύτερο γύρο της ημέρας!

 

Jorge Lorenzo: «Σήμερα τα πράγματα ήταν καλύτερα από την Ινδιανάπολη, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις για περισσότερη πρόσφυση στις στροφές. Είχα μια μικρή πτώση σε μια αργή στροφή, όταν και έγειρα περισσότερο… Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, παλεύουμε με τον Dani για τον καλύτερο γύρο και αυτό είναι καλό!»

 

Ben Spies: «Η δεύτερη διαδικασία δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για εμάς, σε αντίθεση με την πρώτη που ήταν πολύ καλή. Το απόγευμα η μοτοσυκλέτα δούλευε πολύ καλά, αλλά είχαμε ένα παλιό μπροστινό ελαστικό από το πρωί. Ίσως να πίεσα λίγο παραπάνω σε εκείνο το σημείο και σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία πίστας που ήταν υψηλότερη, είχαμε μια πτώση. Δυστυχώς η δεύτερη μοτοσυκλέτα είχε διαφορετικό set-up, με το οποίο δεν ήμουν εξοικειωμένος και δεν κατάφερα να κάνω κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι ο ρυθμός μας είναι καλός με το αρχικό στήσιμο κι έτσι θα εστιάσουμε στο να το βελτιώσουμε περισσότερο αύριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Στις Σέρρες ο 4ος Αγώνας, 22-23/9

« Προηγούμενο άρθρο

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα