• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3, ΕΔ3: Φοβεροί χρόνοι!
Πρώτος ο Cortese, στην 22η θέση ο Σίσσης!
Νέα 25/08/2012 - 11:45

Τα τελευταία ελεύθερα πριν τις κατατακτήριες – για την μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος – ολοκληρώθηκαν πριν μερικά λεπτά με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, καθώς οι αναβάτες της Moto3 έριξαν αρκετά τους χρόνους τους σε μια πίστα με ιδανικές συνθήκες, παρά τα απειλητικά σύννεφα στον ουρανό! Ο Cortese έκανε ένα φοβερό 2.08.372 και πήρε την πρώτη θέση, δείχνοντας έτοιμος για την pole σε μερικές ώρες! Πίσω του, με διαφορά μικρότερη του 1/10, βρίσκουμε τον αντίπαλό του Vinales, με τους δυο τους να είναι σε τρομερή φόρμα και να  υπόσχονται ωραίες κόντρες και το απόγευμα!  

 

Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Danny Kent, που συνεχίζει να δείχνει δυνατός, ενώ καταπληκτικός ήταν και ο αναβάτης από την Μαλαισία, Khairuddin, ο οποίος έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση! Οι οπαδοί στις εξέδρες χειροκρότησαν τον δικό του Kornfeil, καθώς ο Τσέχος κατάφερε να πλασαριστεί στην 5η θέση, ακολουθούμενος από τον Folger, ο οποίος πέτυχε μεν τον 6ο καλύτερο χρόνο, αλλά έμεινε πάνω από 1.3 δευτ. πίσω από τον συμπατριώτη του στην κορυφή! Άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα του έδειχνε και ο Tonucci, ο οποίος κατάφερε να μπει στην δεκάδα, ολοκληρώνοντας στην 7η θέση.

 

Ο Adrian Martin, o Hector Faubel και ο Romano Fenati συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Ο δικός μας αναβάτης ξεκίνησε αρκετά καλά την πρωινή διαδικασία, με διορθωτικές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα του, και κατάφερε στα πρώτα στάδια να ανέβει μέχρι και την 8η θέση. Στην συνέχεια έμεινε αρκετά πίσω, για να κάνει την αντεπίθεσή του λίγο μετά την μέση της διαδικασίας. Εκείνη την στιγμή κατάφερε να ρίξει τη διαφορά του από την κορυφή κάτω από το δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο τέλος, όταν αρκετοί από τους αναβάτες πίεσαν και έριξαν τους χρόνους τους, ο Σίσσης περιορίστηκε στην 22η θέση της κατάταξης. Ο καλύτερος γύρος του ήταν ο 8ος στους συνολικά 14 που έκανε, ενώ και ο χρόνος του ήταν αρκετά βελτιωμένος σε σύγκριση με χτες, σημειώνοντας 2.10.469!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno ΕΔ3: O Pedrosa διέλυσε το συναγωνισμό

« Προηγούμενο άρθρο

Στις Σέρρες ο 4ος Αγώνας, 22-23/9

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα