• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ3: O Pedrosa διέλυσε το συναγωνισμό
Φοβερός χρόνος από τον Ισπανό, o Rossi βελτιωμένος
Νέα 25/08/2012 - 13:03

Ο Dani Pedrosa επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη χθεσινή του καλή εμφάνιση και έγραψε έναν φοβερό χρόνο στο 1:56.209 στα 5,403μ. της πίστας του Brno, που αντιστοιχεί σε ΜΩΤ 167χλμ/ώρα, παρά το ότι η ευθεία έχει μήκος μόνο 636μ. και η τελική ταχύτητα δεν ξεπέρασε τα 308.5χλμ/ώρα. Έτσι ο Ισπανός της Honda άφησε πίσω του τον 2ο πάνω από 7 δέκατα του δευτερολέπτου, διαφορά τεράστια, που μάλιστα σπάνια έχει γίνει σε ΕΔ3. 

 

Μάλιστα 2ος δεν είναι ο Jorge Lorenzo, αλλά ο Ben Spies που στον τελευταίο του γύρο πέρασε κατά 63 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον ομόσταυλό του, που από την 3η θέση βλέπει τον μεγάλο του αντίπαλο με διαφορά πάνω από 8 δέκατα!

Η επιτυχία των Yamaha συνεχίζεται στις θέσεις 4 & 5, όπου βρίσκονται οι γνωστοί πια Dovizioso & Crutchlow, επίσης με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους.

 

Ο Valentino Rossi στην 6η θέση μπορεί να είναι χαρούμενος, αφού μείωσε τη διαφορά του από τη 2η θέση στα 3 δέκατα του δευτερολέπτου και κατάφερε να είναι σταθερός σε χρόνους κοντά στο χθεσινό του και τελικά 1 δέκατο κάτω.

Πίσω του Bautista & Bradl συνέχισαν τη δική τους μάχη και η διαφορά των δορυφορικών Honda παό την κορυφή, δείχνει το πόσο βελτιωμένη είναι η νέα μοτοσυκλέτα του HRC που ο Pedrosa έχει από την Laguna Seca και μετά.

Ο Τσέχος Karel Abraham είναι στην 9η θέση, αλλά πολύ μαρκιά σε χρόνο από τις άλλες πρωτότυπες, ενώ κοντά του είναι ο Randy De Puniet που πάλι εντυπωσίασε πάνω στην Aprilia ART.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Extreme Track Day Μέγαρα, 2/9

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3, ΕΔ3: Φοβεροί χρόνοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα