• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Το τέλειο Σ/Κ!
Dovi: Συγχαρητήρια στον Cal!
Νέα 27/08/2012 - 11:17

Το φετινό Σ/Κ θα μείνει αξέχαστο στον Cal Crutchlow, ο οποίος κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας! Ο Βρετανός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και τερμάτισε 3ος στον χτεσινό αγώνα, ένα αποτέλεσμα που σημαίνει ότι γίνεται ο πρώτος Βρετανός, μετά το 2000, που καταφέρνει να ανεβεί στο βάθρο!

 

«Νιώθω φανταστικά που επιτέλους κατάφερα να πάρω το πρώτο μου βάθρο στο MotoGP!», δήλωσε χαρούμενος ο αναβάτης της Tech 3 «Ήταν το τέλειο Σ/Κ για μένα, διότι υπέγραψα καινούργιο συμβόλαιο με την Monster Yamaha Tech 3, πέτυχα το καλύτερό μου αποτέλεσμα στις κατατακτήριες και στο τέλος ανέβηκα στο βάθρο! Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να ξεπλήρωσα – ως ένα βαθμό – την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν η Yamaha, η Tech 3 και η Monster. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος, διότι ήμουν μόνος στο μεγαλύτερο διάστημα και ήταν πραγματικά ένα τεστ αυτοσυγκέντρωσης. Τέλος, το να καταφέρνω να σταματήσω τα 12 χρόνια χωρίς βάθρο για Βρετανούς οδηγούς, με κάνει να νιώθω εξαιρετικά!»

 

Ο ομόσταυλός του, Andrea Dovizioso, κατάφερε εύκολα να πάρει – για 7η συνεχόμενη φορά – μια θέση μέσα στην πρώτη τετράδα, αφού ξεπέρασε στην αρχή την πίεση του συμπατριώτη του, Valentino Rossi.

 

«Ξεκινώντας στον αγώνα, ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να παλέψω για το βάθρο», σχολίασε ο Andrea «Όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Cal έκανε καλύτερη δουλειά από εμένα και τον συγχαίρω για το πρώτο του βάθρο στο MotoGP. Όταν ήμουν κοντά του στην αρχή, έβλεπα ότι κέρδιζε χρόνο στην είσοδο των στροφών και είχε μεγαλύτερη ταχύτητα από εμένα στις στροφές. Ωστόσο έχανε στην έξοδο, αλλά κέρδιζε περισσότερα απ’ ότι έχανε! Τερματίσαμε για μια ακόμη φορά στην πρώτη τετράδα, αλλά αυτό δείχνει ότι έχουμε περιθώριο βελτίωσης. Μαζέψαμε αρκετές πληροφορίες και ακόμα τις αναλύουμε για να κατανοήσουμε πως μπορούμε να είμαστε πιο γρήγοροι!»

 

Επόμενο άρθρο »

Πέμπτος στο Brnο o Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμοι για το τεστ οι αναβάτες του MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα