• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πέμπτος στο Brnο o Bradl!
Εξαιρετικός και πάλι ο νεαρός!
Νέα 27/08/2012 - 13:33

Παρά τις απογοητευτικές κατατακτήριες και παρά το ότι το ζέσταμα έγινε σε μια βρεγμένη, ως επί το πλείστον, πίστα – κάτι που δεν επέτρεψε στον Γερμανό να επιβεβαιώσει κάτι τελευταίες τροποποιήσεις – ο Bradl κατάφερε να ολοκληρώσει στην 5η θέση του αγώνα!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι μετά από κάποια τεχνικά προβλήματα βρήκαμε ένα καλό set-up για τον αγώνα!», παραδέχτηκε ο νεαρός αναβάτης της LCR Honda «Δεν μπόρεσα να πιέσω όσο ήθελα στις κατατακτήριες και το ζέσταμα έγινε στο στεγνό, χωρίς να καταφέρουμε να δοκιμάσουμε κάτι τελευταίες ρυθμίσεις. Ωστόσο η ομάδα μου έκανε φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν και πάλι θετικό. Στον αγώνα είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Έκανα καλή αρχή, με τον Rossi να είναι μπροστά μου στην αρχή, αλλά ξαφνικά αντιμετώπισε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και καπνός έβγαινε από την εξάτμισή του!»

 

«Στην συνέχεια έπεσε λάδι στη ζελατίνα μου και με καθυστέρησε λίγο, όπως και ο Spies αναγκάστηκε να επιβραδύνει κι έτσι με πέρασε ο Bautista! Μετά όμως άρχιζα να ανεβάζω ρυθμό και μου πήρε μερικούς γύρους αλλά κατάφερα να περάσω τόσο τον Bautista, όσο και τον Rossi. Είχα καλύτερο ρυθμό από τους πίσω μου κι έτσι είναι κρίμα που χάσαμε λίγο χρόνο στην αρχή… σε κάθε περίπτωση όμως, ήταν ένας δυνατός αγώνας και θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου για την συγκέντρωσή τους και τις προσπάθειές τους!»

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Το τέλειο Σ/Κ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα