• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Test: Ο Dovi μπροστά το πρωί!
Pedrosa και Lorenzo ακολούθησαν!
Νέα 27/08/2012 - 14:55

Ο αναβάτης της Yamaha, Jorge Lorenzo, βγήκε πρώτος στην πίστα με την τωρινή του μοτοσυκλέτα, για να αλλάξει στην “μαυροφορεμένη” πρωτότυπη του 2013, λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα. Ο ταχύτερός του γύρος, που τον έφερε στην 3η θέση της σχετικής λίστας, έγινε με την τωρινή του Μ1. Από την άλλη, ο ομόσταυλός του ολοκλήρωσε το πρωί στην 6η θέση!

 

Ο Dovizioso ήταν αυτός που στο τέλος, με μερικούς ωραίους γύρους, κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη θέση, με τον Ιταλό να δίνει κυρίως έμφαση στις αναρτήσεις και στις ρυθμίσεις του κινητήρα. Ο ομόσταυλός του, Cal Crutchlow, έμεινε ελάχιστα πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo. Ο Pedrosa, φρέσκος από την χτεσινή του μεγαλειώδη νίκη, βρισκόταν λιγότερο από ένα δέκατο κάτω από τον Dovi!

 

Ωστόσο, τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Jonathan Rea, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Stoner στους προσεχείς αγώνες. Ο Rea ολοκλήρωσε 27 γυρούς, μένοντας πάνω από 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Dovizioso

 

Ο Capirossi στην αρχή βγήκε με μια RC213V της ομάδας του Gresini, προτού ο Bautista αναλάβει δράση. Ο τελευταίος δούλεψε με τις αναρτήσεις της Showa – μαζί με 3 τεχνικούς της εταιρείας – αναλύοντας δεδομένα και προσπαθώντας να βρει λύσεις με κάποια μικροπροβλήματα οδηγικής συμπεριφοράς που είχε. Εν τέλει ήρθε 5ος , με τον νεαρό Γερμανό Bradl να έρχεται 7ος πίσω από τον Spies.

 

Εξελίξεις στην NGM Mobile Forward, καθώς ο Edwards δοκίμασε την ART μοτοσυκλέτα της Speed Master και έμεινε 5.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Dovi. Οι Di Meglio και Simon πήραν μια πρώτη γεύση από MotoGP μοτοσυκλέτες, ανεβαίνοντας σε αυτές του Silva και Hernandez αντίστοιχα! Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην δεύτερη φωτό!

 

Επόμενο άρθρο »

Gresini: Θέλω να συνεχίσω με τον Alvaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα