• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: Θέλω να συνεχίσω με τον Alvaro!
Μιλάμε παράλληλα με Spies και Redding!
Νέα 27/08/2012 - 15:04

Ο Fausto Gresini επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με τον Scott Redding, όσο και με τον Ben Spies, ωστόσο – όπως ο ίδιος τόνισε – θα ήθελε να συνεχίσει με τον Bautista και το 2013! Στην πραγματικότητα ο Gresini τραβά όλα τα βλέμματα αυτήν την περίοδο, καθώς ο Dovi υπέγραψε με την Ducati, οι Crutchlow και Smith θα είναι στην Tech 3, αφήνοντας τον Bautista το επόμενο μεγάλο ερωτηματικό, για το που θα συνεχίσει το 2013!

 

Μιλώντας στο επίσημο site του MotoGP, ο Gresini δήλωσε: «Για την ώρα δεν έχουμε αποφασίσει για τα πλάνα μας του χρόνου… μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Alvaro και δεν κρύβω το γεγονός ότι θα ήθελα να συνεχίσουμε μαζί: είναι ένας αναβάτης που σέβομαι πολύ και θεωρώ ότι έχει μεγάλες δυνατότητες!»

 

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να δίνω σ’ έναν αναβάτη μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι περιοριστικό. Είναι ξεκάθαρο ότι στην αγορά είναι δύσκολο να ξέρεις τι θα γίνει, αλλά ο στόχος είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε φέτος και η οποία με ενδιαφέρει πολύ. Από την άλλη, είναι πάντα σημαντικό να έχεις μια εναλλακτική και δεν μπορείς απλά να δουλεύεις μόνο με έναν αναβάτη… αλλά αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι! Αυτό το κάνουν οι αναβάτες και το ίδιο πράττουν και οι ομάδες!»

 

Ο Ιταλός μάλιστα δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει και ονόματα: «Μιλάμε με τον Spies και τον Redding, αλλά έχουμε μιλήσει και με τον Alvaro και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μια σημαντική μοτοσυκλέτα, αλλά είναι δύσκολο να δουλέψουμε στο project της επόμενης χρονιάς τώρα, αλλά σύντομα θα αναγκαστούμε».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα 11ος γύρος!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Ο Dovi μπροστά το πρωί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα