• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικά συμπεράσματα για Pedrosa
Ευκαιρία ζωής για τον Rea!
Νέα 28/08/2012 - 14:00

O Pedrosa δούλεψε σε πολλούς τομείς στο χτεσινό τεστ, συμπεριλαμβανομένου και του chattering. Παράλληλα ο Ισπανός δοκίμασε ένα νέο πίσω αμορτισέρ… «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την αίσθησή μας από τον αγώνα!», ξεκίνησε να λέει ο Pedrosa «Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα να μειώσουμε το chattering, αλλά είναι δύσκολο να διορθωθεί κι έτσι δουλέψαμε βασικά στα ηλεκτρονικά και στις αναρτήσεις, προσπαθώντας να βρούμε περισσότερη πρόσφυση στην έξοδο των στροφών. Δοκίμασα και ένα νέο αμορτισέρ της Ohlins, το οποίο μου άρεσε και τώρα έχουμε μερικές ιδέες για την Aragon την επόμενη εβδομάδα!»

 

Ο Rea είχε την ευκαιρία να εξοικειωθεί με την 1000cc μοτοσυκλέτα του Stoner και να προσαρμοστεί με τα ελαστικά της Bridgestone! «Είναι μια ευκαιρία ζωής για εμένα και ευχαριστώ την Honda, αν και συμπάσχω με τα παιδιά της ομάδας και προφανώς και για τον Casey, στον οποίο εύχομαι ταχεία ανάρρωση», σχολίασε ο Ιρλανδός.

 

«Η μοτοσυκλέτα δεν είναι τόσο δύσκολη, αν κρίνω από τις πρώτες μου εντυπώσεις, αλλά δυσκολεύομαι με τα ελαστικά και τον τρόπο που αντιδρούν. Δυσκολεύομαι λίγο στις στροφές, το οποίο είναι καθαρά θέμα αυτοπεποίθησης, καθώς απλά χρειάζεται να φορτίσω το μπροστινό και να βρω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου… όμως ήταν η πρώτη ημέρα και δεν θέλω να βρω αυτό το σημείο ακόμα, ή να το ξεπεράσω. Είναι πολύ ωραίο που μπορώ να δω τα δεδομένα του Dani και να μάθω που μπορώ να είμαι πιο γρήγορος, αυτό είναι μεγάλη βοήθεια! Δεν υποτιμώ την δυσκολία της δουλειάς, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο και δεν νιώθω πίεση ότι πρέπει να πετύχω… Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα, μια από τις καλύτερες της ζωής μου! Είμαι οδηγός της Honda σε όλη μου την καριέρα κι έτσι το να οδηγώ την καλύτερη Honda του κόσμου, είναι ένα όνειρο που γίνετε πραγματικότητα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Κυριάρχησε το δίδυμο της Tech 3!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Ένα δώρο για τον Rea…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα