• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυριάρχησε το δίδυμο της Tech 3!
Crutchlow – Dovizioso στις πρώτες θέσεις του τεστ!
Νέα 28/08/2012 - 16:15

Δεν πέρασαν 24 ώρες από τότε που ο Crutchlow πήρε το παρθενικό του βάθρο στην μεγάλη κατηγορία και ο Βρετανός οδηγός είχε κέφια και στο τεστ που ακολούθησε στην πίστα της Τσεχίας, καταφέρνοντας να δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις στην Μ1 του και να πάρει την πρώτη θέση με 1.56.461!

 

«Ήταν ένα καλό τεστ και είμαι ευχαριστημένος με τους χρόνους μου», υπογράμμισε ο Crutchlow «Όλο το πρωί και στην αρχή το απόγευμα, ήμασταν με το ίδιο πίσω ελαστικό που είχαμε και στις κατατακτήριες. Έκανα 56.9 με αυτό, κάτι που σημαίνει ότι είχα τον ίδιο ρυθμό όπως και στον αγώνα, παρόλο που είχε 44 γύρους πάνω του! Δοκιμάσαμε διαφορετικά πράγματα και το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι αν και αλλάξαμε πολλά, οι χρόνοι μας είναι ίδιοι, οπότε δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση να πάρεις! Την Παρασκευή είχα δυσκολευτεί με το σκληρό ελαστικό, αλλά σήμερα που το ξαναδοκίμασα ήμουν πολύ γρήγορος και σταθερός και αυτό είναι θετικό. Φεύγουμε από το Brno χαρούμενοι αφού περάσαμε ένα καταπληκτικό Σ/Κ. Υπέγραψα καινούργιο συμβόλαιο με την Monster Yamaha Tech 3, πήρα την καλύτερή μου θέση στο grid, πήρα το παρθενικό μου βάθρο και πέτυχα τον καλύτερο χρόνο στο τεστ! Πάμε στο Misano με θετικές εντυπώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε και πάλι κοντά στην κορυφή!»

 

Ο Ιταλός ομόσταυλός του σταμάτησε το χρονόμετρο στα 1.56.578 και μιας και ολοκλήρωσε αυτά που ήθελε να δοκιμάσει στο τεστ, δεν επέστρεψε στην πίστα το απόγευμα. Τώρα ανυπομονεί για το σύντομο διάλειμμα, πριν φτάσουμε στον εντός έδρας αγώνα του στο Misano! «Ήταν ένα θετικό τεστ, διότι προσπαθήσαμε να καταλάβουμε αν ένα διαφορετικό στήσιμο θα μας έδινε περισσότερη ταχύτητα στις στροφές και ειδικότερα στο μέσο αυτών», τόνισε ο Ιταλός άσος «Βρήκαμε μερικά θετικά και αρνητικά σημεία και γνωρίζουμε που πρέπει να κατευθυνθούμε για να είμαι πιο γρήγορος στο μέσο των στροφών. Δοκιμάσαμε και κάτι στο μπροστινό μέρος αλλά δεν έκανε σπουδαία διαφορά κι έτσι είναι ξεκάθαρο ότι οι βελτιώσεις στο πίσω μέρος θα μου δώσουν την έξτρα ταχύτητα που θέλω. Η πρόσφυση ήταν σε καλά επίπεδα, όμως είχε δυνατό αέρα κι έτσι είμαι χαρούμενος που κάναμε ένα μικρό θετικό βήμα. Τώρα, ανυπομονώ να δω πως θα λειτουργήσουν κάποιες από τις αλλαγές που κάναμε, στον επόμενο αγώνα του Misano!»

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικά συμπεράσματα για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα