• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποδηλατικός γύρος προς τιμήν του Simoncelli!
Από το Donington Park μέχρι την πίστα του Misano
Νέα 06/09/2012 - 16:48

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής του motocross, Jamie Dobb και ο θρύλος του MotoGP, Kevin Schwantz, προετοιμάζονται – αυτό το φθινόπωρο – για τον γύρο της ζωής τους, μαζί με φίλους και άλλους διάσημους αναβάτες, καθώς θα επιχειρήσουν να διανύσουν 1.600 χιλ. με ποδήλατα, από το Donington Park της Αγγλίας, μέχρι την πίστα Marco Simoncelli στο Misano, προς τιμήν φυσικά, του εκλιπόντος μεγάλου αστέρα του MotoGP!

 

Ο μαραθώνιος αυτός, θα ξεκινήσει με έναν γύρο στην πίστα των East Midlands, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για τα BSB εκεί (9 Σεπτεμβρίου), και θα ολοκληρωθεί μετά από τέσσερεις ημέρες στο Misano, παρουσία πολλών γνωστών από τα paddock που θα υποδεχτούν την δωδεκαμελή ομάδα ποδηλατιστών. Ανάμεσά τους και οι Crutchlow, BradleySmith και ο πρώην αστέρας του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Supercross, Jimmy Button

 

«Μιλούσα με κάτι φίλους από το σχολείο της κόρης μου, διότι θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και έτσι μου ήρθε η ιδέα!», εξήγησε ο Dobb «Είχα την μεγάλη τύχη να δουλέψω με τον Marco και είχα επαφές με τον πατέρα του και τον Pernat – από τότε που χάθηκε – γιατί ήθελα να κάνω κάτι προς τιμήν του, να μην σβηστεί το όνομά του από την λήθη, όπως άλλωστε μας παρότρυνε και ο ίδιος ο πατέρας του. Θεωρώ ότι αυτή θα είναι η τέλεια ευκαιρία».

 

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Spies μετά την Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Με 2 αναβάτες το 2013 η Red Devils Roma

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα