• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Spies μετά την Aragon
Έχουμε καλό σύνολο για το υπόλοιπο της χρονιάς
Νέα 06/09/2012 - 21:27

Ο Ben Spies, ο οποίος ακόμα ψάχνει το πρώτο του βάθρο την φετινή χρονιά, άφησε την πίστα της Aragon με έναν τόνο αισιοδοξίας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στον επόμενο αγώνα του Misano! Να θυμίσουμε βέβαια, ότι ο άτυχος αναβάτης της Yamaha δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στους 3 τελευταίους αγώνες.

 

Ο Spies ολοκλήρωσε 95 γύρους την Τρίτη και 76 την Τετάρτη, μένοντας 0,7 δευτ. πίσω από τον πρώτο της χτεσινής ημέρας, Jorge Lorenzo. Ο Τεξανός, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς θα δώσει την θέση του στον Valentino Rossi, ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται πάνω σε μια δορυφορική Ducati, δούλεψε τόσο στο γενικότερο στήσιμο της Μ1 του, όσο και στο αγωνιστικό set-up και με τα ελαστικά, ειδικά για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην συγκεκριμένη πίστα στις 30 Σεπτεμβρίου. Όπως και ο ομόσταυλός του, ο Ben ολοκλήρωσε το τεστ με προσομοίωση αγώνα.

 

«Βασικά δοκιμάσαμε την μοτοσυκλέτα σε συνθήκες αγώνα και κάναμε προσομοίωση αγώνα για να στήσουμε την μοτοσυκλέτα με προοπτική το τέλος του αγώνα», σχολίασε ο Τεξανός άσος «Δουλέψαμε με διαφορετικές ρυθμίσεις σε ψαλίδι και αμορτισέρ και λίγο στα ηλεκτρονικά, αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Κυρίως τελειοποιήσαμε κάποια πράγματα στην μοτοσυκλέτα και το αποτέλεσμα δείχνει καλό. Είμαι αισιόδοξος για το υπόλοιπο της χρονιάς. Το σύνολο που έχουμε τώρα είναι καλό σε συνθήκες αγώνα κι έτσι είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα».


Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone ταχύτερος από τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποδηλατικός γύρος προς τιμήν του Simoncelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα