• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3 ΕΔ1: Πρώτος στο βρεγμένο ο Khairuddin!
Πολύ κοντά ο Oliveira, δυνατός ο Σίσσης πήρε την 9η θέση!
Νέα 14/09/2012 - 11:36

Τα πρώτα ελεύθερα στην πίστα του Misano διεξήχθησαν στο βρεγμένο - από χθες έβρεχε στην γειτονική μας χώρα - και ήταν o Khairuddin αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση! Ο Μαλαισιανός αναβάτης έδειξε άνετος με την βρεγμένη πίστα και σημείωσε τον πιο γρήγορο χρόνο (1.56.659), αφήνοντας στην δεύτερη θέση - για μόλις 0.052 δευτ. - τον Πορτογάλο Oliveira.

 

Ο Salom έδωσε μια ωραία παράσταση στο βρεγμένο και κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση, με διαφορά πάνω των 2/10 από την κορυφή. Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Cortese, πέτυχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρίσκουμε τον συμπατριώτη του (και νικητή του προηγούμενου γύρου) Folger. Ο Vinales, ο οποίος δεν είναι σταθερά καλός στο βρεγμένο, βρέθηκε σε καλή ημέρα και πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον ομόσταυλο του Oliveira, Rins. Ο τοπικός αναβάτης Tonucci, ήταν ο 8ος πιο γρήγορος, ενώ ο δικός μας Θανάσης Σίσσης έδειξε για μια ακόμη φορά τις αρετές του στο βρεγμένο και με έναν καλό τελευταίο γύρο κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δεκάδα αναβατών, καταλαμβάνοντας την 9η θέση. Η διαφορά του από την κορυφή ήταν στο 1.3 δευτ.! Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Vazquez.

 

Οι πτώσεις είχαν την τιμητική τους στην βρεγμένη άσφαλτο, με τον Rossi να κάνει την αρχή ακολουθούμενος από τους Martin, Finsterbusch και τον Calia που έκανε έκτακτη συμμετοχή. Επίσης έπεσαν και οι Kent, Miller, Iwema και ο Valtulini (έκτακτη συμμετοχή)

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των οδηγών της Moto3 στα πρώτα ελεύθερα, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ1: Ο Petrucci πρώτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha με νέα εμφάνιση στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα