• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha με νέα εμφάνιση στο Misano!
Με ειδικό "Race-Blu" χρώμα στον 13ο Γύρο
Νέα 14/09/2012 - 11:07

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha θα εμφανιστεί με ειδική "Race-Blu" εμφάνιση στην πίστα του Misano! Αυτή η σπέσιαλ εμφάνιση, την οποία σχεδίασε ο γνωστός AldoDrudi, συνδυάζει το μπλε της εταιρείας με ένα ματ γκρι! Η κίνηση αυτή γίνεται παράλληλα με την αποκλειστική ίδια εμφάνιση σε επιλεγμένα μοντέλα παραγωγής της εταιρείας.

 

Επιπρόσθετα, τόσο ο Jorge, όσο και ο Spies θα δώσουν το παρόν με τα αντίστοιχα χρώματα για να ταιριάζουν με τις μοτοσυκλέτες τους! "Είμαι πολύ υπερήφανος που θα αγωνιστώ με αυτά τα χρώματα!", σχολίασε ο Jorge "Τα αγωνιστικά χρώματα της Yamaha είναι πάντα σημαδιακά και με μεγάλη ιστορία. Είναι καλό που οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν με τα ίδια χρώματα που θα αγωνιστούμε κι εμείς!"

 

Από την πλευρά του, o Spies πρόσθεσε: "Είναι μια ακόμα καλή, ειδική εμφάνιση από την Yamaha. Το κόκκινο - άσπρο μου έφερε τύχη πέρυσι, με την νίκη μου στο Assen, έτσι ελπίζω το ίδιο να συμβεί και φέτος στο Misano και στην Aragon!"

 

Στο Misano παρουσιάστηκαν τα πρώτα μοντέλα παραγωγής με τα χρώματα αυτά και είναι τα εξής: YZF-R1 / YZF-R6 / YZF-R125. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που αγωνιστικά χρώματα της Yamaha θα είναι διαθέσιμα και στους ανά τον κόσμο οπαδούς της!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3 ΕΔ1: Πρώτος στο βρεγμένο ο Khairuddin!

« Προηγούμενο άρθρο

Συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα