• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3 ΕΔ2: Δύο Honda μπροστά!
Καλύτερος ο Fenati, στην 14η θέση ο Σίσσης!
Νέα 14/09/2012 - 15:56

Όλα παίχτηκαν στα τελευταία λεπτά των δεύτερων ελεύθερων, όταν ο Romano Fenati πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην πίστα του Misano, αφήνοντας πίσω του τους Vinales και Folger!

 

Η διαδικασία άρχισε με μια δυνατή βροχή, η οποία όμως σύντομα κόπασε και οι αναβάτες πέρασαν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα φτιάχνοντας μια στεγνή γραμμή στην πίστα. Με 5 λεπτά να απομένουν, μερικοί γενναίοι επέλεξαν τα σλικ ελαστικά και αυτά ήταν που έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στον νεαρό Ιταλό, για να σημειώσει έναν χρόνο κάτω από 1.50 (1.49.965) και να φιγουράρει στην πρώτη θέση! Το παράδοξο είναι ότι λίγο αφού πέρασε την γραμμή, έπεσε, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι. Ο νεαρός Ιταλός ( ο οποίος πρόσφατα είχε μπλέξει σε ένα περιστατικό με την τροχαία Ιταλίας) άφησε δεύτερο - με διαφορά πάνω του δευτερολέπτου - τον Vinales, ο οποίος βγήκε στο τέλος επίσης με σλικ. Αξιόλογη η παρουσία του Folger, o οποίος έμεινε με τα βρεγμένα ελαστικά και σημείωνε σταθερά γρήγορους γύρους, για να ολοκληρώσει στην τρίτη θέση, μένοντας πίσω για 1/10 σχεδόν από τον Ισπανό.

 

Ο Calia, η έκτακτη συμμετοχή της Elle 2-Ciatti, αξιοποίησε την γνώση της πίστας και κατάφερε να βρεθεί στην 4η θέση, μπροστά από τον Moncayo! Ο Kent ξεπέρασε την πρωινή του πτώση και κατέληξε στην 6η θέση της λίστας, κρατώντας πίσω του τον Alex Rins. Ο Cortese, που προηγείται στην βαθμολογία, έμεινε και αυτός με τα βρεγμένα ελαστικά και σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Kornfeil και ο νικητής των πρώτων ελεύθερων, Khairuddin.

 

Ο Θανάσης Σίσσης έμεινε στην 14η θέση της κατάταξης, βελτιώνοντας κατά πολύ τον χρόνο του - κοντά στα 3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος σε σχέση με το πρωί - σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.55.132. Η διαφορά του από τον Fenati διαμορφώθηκε στα 5.1 δευτερόλεπτα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι των αναβατών, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ2: O Abraham στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει με Edwards η NGM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα