• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ2: O Abraham στην κορυφή!
Δύσκολες συνθήκες, 13 αναβάτες βγήκαν στην πίστα!
Νέα 14/09/2012 - 16:28

Ο καιρός συνεχίζει τα δικά του στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Misano, σε μια πίστα που δεν ήταν ούτε στεγνή αλλά ούτε και βρεγμένη! Βέβαια, σαν να μην έφτανε αυτό, οι 13 αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, που αποφάσισαν να βγουν και να δοκιμάσουν, είχαν να αντιμετωπίσουν και την βροχή, η οποία συχνά-πυκνά έκανε την εμφάνισή της!

 

Στους χρόνους, ο Abraham σημείωσε τον ταχύτερο με 1.42.030, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ellison, ο οποίος σήμερα το απόγευμα ήταν ο κορυφαίος των CRT. Ο Pirro του Gresini κατέλαβε την τρίτη θέση με την Honda του, ενώ τέταρτος ήταν ο Hernandez, ο οποίος δεν κατάφερε να ελέγξει το μπροστινό του και έπεσε στα μισά της διαδικασίας. Λίγο κάτω από τα 3 δευτ. διαφοράς από την κορυφή έμεινε ο Rea και πήρε την 5η θέση, ενώ ο Petrucci ήρθε 6ος πάνω στην νέα του Ioda Suter-BMW. Ο Salom, στην δεύτερή του έξοδο με μοτοσυκλέτα MotoGP, κατέλαβε την 7η θέση!

 

Όγδοος ήταν ο Spies, ο οποίος βγήκε για μερικά μόλις λεπτά στην πίστα και στην συνέχεια επέστρεψε στα pits! O De Puniet και ο Pasini συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα αναβατών. Να σημειώσουμε ότι το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati βγήκε στην πίστα για έναν μόλις γύρο, ο οποίος όμως δεν χρονομετρήθηκε.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο αρχείο πιο κάτω στην σελίδα!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 ΕΔ2: Ξεχώρισε ο Simeon!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3 ΕΔ2: Δύο Honda μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα