• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η βροχή εμποδίζει το δίδυμο της Tech 3!
Dovizioso και Crutchlow δεν έκαναν ούτε γύρο!
Νέα 14/09/2012 - 19:11

Ο δυνατός αέρας και η ανά διαστήματα βροχή ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που ανάγκασαν τόσο τον Dovi, όσο και τον Crutchlow να μείνουν στο γκαράζ της ομάδας τους χωρίς να ολοκληρώσουν έστω έναν γύρο. Πάντως, να πούμε ότι οι προβλέψεις λένε ότι οι συνθήκες θα βελτιωθούν αισθητά το Σ/Κ και το δίδυμο της Tech 3 είναι αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουν και στο Misano της εξαιρετικές τους φετινές εμφανίσεις!

 

"Σήμερα τα πράγματα ήταν κάπως περίεργα και οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να μάθουμε κάτι", τόνισε ο Dovi "Δεν είναι ποτέ ωραίο να χάνεις μια ολόκληρη ημέρα στην πίστα, αλλά ειδικά σε μια τέτοια αργή πίστα είναι χειρότερο, διότι αργείς μέχρι να βρεις τον ρυθμό σου. Βγήκα έξω να δοκιμάσω, αλλά η πίστα ήταν πολύ γλιστερή και υπήρχε το ρίσκο της πτώσης... έτσι επέστρεψα αμέσως στο γκαράζ. Ελπίζουμε ότι ο καιρός θα είναι καλύτερος για το υπόλοιπο του Σ/Κ και θα καταφέρουμε να χαρίσουμε ένα ωραίο θέαμα στους οπαδούς..."

 

Από την πλευρά του ο Crutchlow σχολίασε: "Ήταν παράξενα τα πράγματα, διότι και στις δυο διαδικασίες απλά καθόμουν στο γκαράζ περιμένοντας να βελτιωθούν οι συνθήκες. Ήταν απογοητευτικό για όλους τους εμπλεκομένους και λυπάμαι για τους οπαδούς εδώ και για όλους όσοι παρακολουθούσαν από τις τηλεοράσεις τους. Σε μια τέτοια πίστα είναι δύσκολο να μάθεις οτιδήποτε κι έτσι δεν φόρεσα καν το κράνος μου! Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα ο καιρός θα βελτιωθεί και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά αύριο το πρωί! Με το πρόσφατο βάθρο μου στο Brno απέκτησα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και δεν βλέπω την ώρα να ανέβω και πάλι στην Μ1 μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Άτυχο ντεμπούτο για Rea

« Προηγούμενο άρθρο

3ο ΑΛΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ MEMORIAL 24/9 Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα