• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άτυχο ντεμπούτο για Rea
Στο γκαράζ όλη την ημέρα και ο Pedrosa
Νέα 14/09/2012 - 19:34

Δεν ήταν τυχερός στο ντεμπούτο στο MotoGP, o Jonathan Rea, με τον καιρό να είναι ο πρωταγωνιστής και να αφήνει στα γκαράζ τους περισσότερους αναβάτες. Ο Rea έκανε μερικούς γύρους για να πάρει ακόμα μια γεύση από την RC213V και πέτυχε τον 6ο καλύτερο χρόνο με 1.44.999 το απόγευμα.

 

"Το πρωί η πίστα ήταν γλιστερή και άρχισε σταδιακά να στεγνώνει, αλλά αμέσως άρχιζε να βρέχει και πάλι...!", δήλωσε ο Rea "Στα δεύτερα ελεύθερα βγήκα με σλικ ελαστικά και κατάφερα να κάνω τρεις γύρους μόνον, διότι το ελαστικό δεν είχε ζεσταθεί αρκετά. Η ημέρα ήταν λίγο-πολύ άσκοπη και δεν κατάφερα να δώσω πληροφορίες στους μηχανικούς μου. Ήταν παράξενη διαδικασία, με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα να μην βγαίνουν καν έξω! Αύριο ελπίζουμε σε ηλιοφάνεια, ώστε να καταφέρω να βρω καλό ρυθμό και να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου στα ελαστικά, για να είμαι έτοιμος για τις κατατακτήριες!"

 

Από την άλλη, ο Pedrosa παρέμεινε στο γκαράζ της ομάδας του όλη την ημέρα περιμένοντας καλύτερες συνθήκες, οι οποίες όμως ποτέ δεν ήρθαν...

 

"Σε τέτοιες ημέρες είναι ακατόρθωτο να έχεις κάποια πληροφόρηση από την μοτοσυκλέτα", σχολίασε "Ο καιρός άλλαζε τόσο γρήγορα, ώστε όσοι ήταν με σλικ έμπαιναν γρήγορα μέσα διότι άρχιζε και πάλι η βροχή... μετά έβγαιναν με βρόχινα και τα κατέστρεφαν σε μερικούς γύρους, καθώς η πίστα σταδιακά στέγνωνε! Οι προβλέψεις μιλάνε για καλύτερο καιρό αύριο και την Κυριακή κι έτσι ας ελπίσουμε ότι θα εκμεταλλευτούμε την αυριανή ημέρα για να βρούμε ένα καλό στήσιμο και να κάνουμε καλές κατατακτήριες..."

 

 

Επόμενο άρθρο »

Αφήνει την Ducati ο Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Η βροχή εμποδίζει το δίδυμο της Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα