• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμένη πρώτη ημέρα για Ducati
Στο γκαράζ το μεγαλύτερο διάστημα Hayden και Rossi
Νέα 14/09/2012 - 21:18

Οι εναλλαγές του καιρού και οι μεικτές συνθήκες πίστας - ούτε βρεγμένη αλλά ούτε και ζεστή - εμπόδισαν, όπως άλλωστε και τους περισσότερους αναβάτες, το δίδυμο της Ducati από το να βγάλει κάποια συμπεράσματα ενόψει της αυριανής ημέρας.


Ο Nicky Hayden, ο οποίος ήθελε να δει την κατάσταση του χεριού του, έκανε μόλις 4 γύρους το πρωί, χωρίς να βγάλει κάποια συμπεράσματα και θα περιμένει την αυριανή ημέρα για κάτι καλύτερο...

 

"Δεν υπάρχει και τίποτα να πούμε σήμερα...", παραδέχτηκε ο Αμερικανός "Την περισσότερη ώρα καθόμασταν και περιμέναμε. Βγήκα λίγο έξω το πρωί, με βρεγμένο set-up, απλά για να τσεκάρω την μοτοσυκλέτα. Έκανα μερικούς γύρους και το χέρι μου τα πήγε καλά, αλλά ήμασταν - φυσικά - εκτός ρυθμού. Δεν θα ξέρω περισσότερα όμως, παρά μόνον όταν βγω στο στεγνό και δω αν είναι εφικτό να πάρω μέρος στον αγώνα. Δεν έχω πολύ δύναμη και - αν και τα πήγε καλά στο ελαφρύ φρενάρισμα - τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο στεγνό. Δεν θα με πείραζε περισσότερη βροχή, αλλά δεν θα ήθελα να πάω στον αγώνα χωρίς χρόνο στο στεγνό. Ελπίζω αύριο να έχουμε αυτήν την ευκαιρία..."

 

Ο Vale προσπάθησε να βγει στην πίστα τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, αλλά και στις δυο περιπτώσεις άρχισε σχεδόν αμέσως να βρέχει και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο γκαράζ της ομάδας του...

 

"Σήμερα ήταν εντελώς άχρηστη ημέρα..." σχολίασε ο Rossi "Το απόγευμα προσπάθησα να βγω έξω γιατί θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του κινητήρα. Ωστόσο, αμέσως μόλις βγήκα άρχισε να βρέχει και πάλι και ήταν ώρα να σταματήσουμε για τα καλά. Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Θα περιμένουμε αύριο..."

 

Επόμενο άρθρο »

Φύλαξε τον κινητήρα ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Αφήνει την Ducati ο Abraham!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα