• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φύλαξε τον κινητήρα ο Lorenzo
Δοκίμασε την πίστα ο Spies
Νέα 14/09/2012 - 21:53

Ο γκρίζος ουρανός και η βροχή που ξεσπούσε και σταματούσε, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά σήμερα, στην πίστα του Misano. Ο Lorenzo αποφάσισε να μην βγει καθόλου στην πίστα, διαφυλάσσοντας τον κινητήρα του αφενός και αφετέρου δεν ήθελε να πάρει αχρείαστο ρίσκο και να πέσει. Πάντως, η ημέρα δεν ήταν τελείως χαμένη για το δίδυμο της Yamaha, καθώς δυο θρύλοι του παρελθόντος ήρθαν για να τα πουν με τους οδηγούς! Πρώτος έφτασε στο γκαράζ ο Agostini και στην συνέχεια ήρθε και ο Phil Read, ο άνθρωπος που κέρδισε τον πρώτο παγκόσμιο Τίτλο της Yamaha!

 

"Είμαι πολύ κουρασμένος... σήμερα κάναμε πάρα πολλούς γύρους και τώρα χρειάζομαι αρκετή ξεκούραση και ένα μασάζ...!", αστειεύτηκε ο Ισπανός της Yamaha! "Σοβαρά τώρα, δεν βγήκαμε καν έξω... δεν ήταν απαραίτητο καθώς θέλαμε να διαφυλάξουμε τόσο την ζωή του κινητήρα, όσο και την δική μας ενέργεια. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει με τον καιρό. Σήμερα ήταν άχρηστη ημέρα.... ούτε τελείως βρεγμένη, ούτε στεγνή..."

 

Ο Spies ολοκλήρωσε έξι γύρους το πρωί και τέσσερεις το απόγευμα, με τον Τεξανό να θέλει απλά να πάρει μια γεύση από τις επικρατούσες συνθήκες, καθώς η ημέρα δεν προσφερόταν για πολύτιμες πληροφορίες...

 

"Δεν κερδίσαμε και τίποτα από τους λίγους γύρους που κάναμε...", ξεκίνησε να λέει ο Spies "Η ημέρα ήταν άχρηστη για όλους. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Κάναμε μερικούς γύρους για να ελέγξουμε ότι όλα είναι καλά, σε περίπτωση που οι κατατακτήριες γίνουν σε παρόμοιες συνθήκες. Πέρα από αυτό, απλά καθίσαμε, πίναμε καφέ και παρακολουθούσαμε τους υπόλοιπους!"

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3 ΕΔ3: Γερμανικός εμφύλιος!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαμένη πρώτη ημέρα για Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα