• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3 ΕΔ3: Γερμανικός εμφύλιος!
Folger-Cortese στις πρώτες θέσεις, 9ος ο Σίσσης!
Νέα 15/09/2012 - 11:33

Οι καιρικές συνθήκες - σήμερα το πρωί στην πίστα του Misano - παρέμειναν σε παρόμοια με τα χτεσινά επίπεδα κι έτσι οι αναβάτες της Moto3 έκαναν τα τελευταία ελεύθερα και πάλι στο βρεγμένο! Η μάχη με το χρονόμετρο ήταν υπόθεση δυο Γερμανών, με τον Folger - τελικά - να επικρατεί και να αφήνει την δεύτερη θέση τον Cortese!

 

Οι χρόνοι παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα - σε σχέση με χτες το απόγευμα - καθώς οι οδηγοί ολοκλήρωσαν την διαδικασία μόνο με βρεγμένα ελαστικά, παρά το ότι η βροχή σταμάτησε σχετικά νωρίς. Ο Folger σημείωσε 1.54.331 και άφησε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Cortese! Στην τρίτη θέση ο Oliveira, ο οποίος συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, μένοντας λίγο πάνω από 1/10 πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

Ο Khairuddin, πρώτος χτες το πρωί, πλασαρίστηκε στην 4η θέση, με τον Danny Kent να φέρνει την μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη. Ελάχιστα πίσω του ολοκλήρωσε ο Vazquez, αφήνοντας αρκετά πίσω τον Alex Rins, στην 7η. Η έκτακτη συμμετοχή, Kevin Calia, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να σταθεί στο παγκόσμιο στερέωμα, παίρνοντας την 8η θέση! Ο Θανάσης ήταν και πάλι πολύ ανταγωνιστικός στο βρεγμένο και με έναν ταχύτατο τελευταίο γύρο πήρε την 9η θέση, μένοντας 1.3 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή. Ο Ελληνο-Αυστραλός έδειξε έτοιμος για τις απογευματινές κατατακτήριες, στις οποίες - καιρού επιτρέποντος - θα παλέψει για μια θέση στην πρώτη δεκάδα!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των οδηγών στο αρχείο στο τέλος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Το μέλλον του Barbera είναι στις CRT;

« Προηγούμενο άρθρο

Φύλαξε τον κινητήρα ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα