• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το μέλλον του Barbera είναι στις CRT;
Ή μήπως στην Moto2;
Νέα 15/09/2012 - 11:50

Ο Barbera ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά και την πρόσφατη εξέλιξη με την Ducati να επιλέγει τους Spies και Iannone για την Junior ομάδα της. Ο Ισπανός δήλωσε στο επίσημο site του MotoGP: "Η ανακοίνωση του Spies και του Iannone με μπερδεύει και με απογοητεύει κάπως. Την πρώτη μου χρονιά με την Ducati ήμουν συχνά ο πιο γρήγορος και την δεύτερη χρονιά, ενώ είχα την μοτοσυκλέτα της προηγούμενης σεζόν, τα πήγα το ίδιο καλά. Δεν έλαβα ποτέ αναβαθμίσεις και συχνά ήμουν η καλύτερη Ducati! Η εργοστασιακή ομάδα το γνώριζε αυτό και παρ' όλα αυτά είμαι εκτός..."

 

Στην συνέχεια ο Ισπανός μίλησε για το μέλλον: "Είναι (σ.σ. η Ducati) μια φίρμα με μεγάλο πάθος, αλλά η απογοήτευση είναι περισσότερο προσωπική. Έχω πολλές επιλογές στο τραπέζι, από ομάδες CRT μέχρι και Moto2 και στις επόμενες εβδομάδες θα δω ποια με συμφέρει καλύτερα και που θα μπορώ να είμαι πιο ανταγωνιστικός. Στο μέλλον, όταν το grid του MotoGP είναι πιο ισορροπημένο, τότε θα είναι ο καιρός μου... όταν ο αναβάτης θα μετρά περισσότερο! Έχω ήδη επιλογές να πάω σε μια ομάδα της Moto2, με την οποία θα διεκδικήσω Πρωτάθλημα, ή σε μια CRT για να γίνω ο κορυφαίος αναβάτης CRT. Σε δυο-τρεις εβδομάδες θα αποφασίσω..."

 

Ο Έκτορας, αν και δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ομάδων, εν τούτοις υπογράμμισε ότι οι CRT έχουν προτεραιότητα έναντι της Moto2.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ3: Bautista – Rossi πρώτοι με σλικ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3 ΕΔ3: Γερμανικός εμφύλιος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα