• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ3: Bautista – Rossi πρώτοι με σλικ
Λίγοι οδηγοί πρόλαβαν να φορέσουν σλικ λάστιχα
Νέα 15/09/2012 - 12:46

Η πίστα του Misano στέγνωνε σιγά-σιγά, μετά την ολονύχτια σιγανή βροχή και μάλιστα στη διάρκεια των 45' λεπτών των Ελεύθερων Δοκιμών 3 έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο ήλιος. Με τα βρόχινα λάστιχα να καταστρέφονται καθώς η πίστα απέκτησε στεγνή γραμμή, ο Jorge Lorenzo έγραψε με 1:45.422 τον ταχύτερο χρόνο, μπροστά από τον Dani Pedrosa που γύρισε στο 1:46.120. 

O Alvaro Bautista στα τελευταία λεπτά βγήκε στην πίστα με σλικ, μαζί με τον Valentino Rossi και οι δύο οδηγοί κατάφεραν να κάνουν τρεις γύρους και να σταματήσουν το χρονόμετρο, ο Ισπανός στο 1:42.393 και ο Ιταλός στο 1:43.452.

Ο Danilo Petrucci που έβαλε επίσης σλικ, κατάφερε να κάνει μόνο ένα γρήγορο γύρο, αλλά έτσι ανέβηκε στην 6η θέση, πίσω από τον Andrea Dovizioso που είχε κάνει το χρόνο του με βρόχινα.

Οι δοκιμές αυτές και οι χρόνοι δεν είναι καθόλου ενδεικτικοί, καθώς οι περισσότεροι οδηγοί δεν μπήκαν με τα σλικ και βέβαια οι χρόνοι είναι πολύ ψηλά σε σχέση με το ρεκόρ πίστας που έχει ο Jorge Lorenzo από την περσινή του νίκη, με 1:33.906.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδα δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 ΕΔ3: Στην κορυφή ο Corsi!

« Προηγούμενο άρθρο

Το μέλλον του Barbera είναι στις CRT;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα