• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 ΕΔ3: Στην κορυφή ο Corsi!
Δυνατές μάχες, οι πρώτοι 10 με διαφορά κάτω των 4/10!
Νέα 15/09/2012 - 13:51

Τα τελευταία ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας διεξήχθησαν στο στεγνό, κάτι που επέτρεψε στους αναβάτες της Moto2 να δώσουν ένα ωραίο θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τις προσπάθειές τους!

 

Οι οδηγοί της Moto2 ήταν οι τυχεροί της υπόθεσης λοιπόν και ο Corsi ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει την πρώτη θέση - συνιστώντας μια μίνι έκπληξη - με την FTR μοτοσυκλέτα του. Ο χρόνος του ήταν στο 1.39.121! Ελάχιστα πίσω του ολοκλήρωσε ο Kallio, ο οποίος κατάφερε να αφήσει τρίτο το μεγάλο φαβορί, Marquez.

 

Οι δυνατές μάχες με το χρονόμετρο αποζημίωσαν τους θεατές, με τον Redding να παίρνει την 4η θέση, μένοντας λίγο πάνω από 1/10 από την κορυφή. Ο Espargaro πλασαρίστηκε στην 5η θέση με χρόνο στο 1.39.287! Ο Zarco, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός χτες, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο στεγνό, καταφέρνοντας να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση. Στην συνέχεια συναντάμε τον Nakagami, ο οποίος με καλή απόδοση εξασφάλισε την 7η θέση.

 

Ο Bradley Smith πάλεψε και πήρε την 8η θέση στην λίστα, μπροστά από τον Aegerter και Luthi, οι οποίοι και συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα αναβατών, οι χρόνοι των οποίων δεν διαφοροποιήθηκαν πέρα των 4/10! Ως εκ τούτου οι απογευματινές κατατακτήριες αναμένονται με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον!

 

Αναλυτικά η κατάταξη των αναβατών στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3 KAT: Ο Cortese την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ3: Bautista – Rossi πρώτοι με σλικ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα