• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: O Pedrosa στην pole position
O Lorenzo πολύ κοντά, οι δύο τους θα παλέψουν για τη νίκη
Νέα 15/09/2012 - 17:10

Σε μια πίστα που από το ξεκίνημα των 60' λεπτών των Κατατακτήριων Δοκιμών άλλαζε συνεχώς προς το καλύτερο, οι χρόνοι όπως ήταν φυσικό βελτιωνόταν συνεχώς, με τους διεκδικητές της πρώτης της σειράς της εκκίνησης να αλλάζουν συνεχώς και λίγο πριν το τέλος ο Stefan Bradl με ένα φοβερό γύρο στο 1:34.221 να βρίσκεται στην pole position! 

O Dani Pedrosa όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα φοβερό γύρο στο τέλος έγραψε 1:33.857 για να πάρει την 23η pole position σε 111 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία που συμπληρώνει αύριο.

Ο Jorge Lorenzo προσπάθησε να αντιδράσει και ήταν πολύ γρήγορος στα πρώτα κομμάτια της πίστας, όμως στο τελευταίο ο Ισπανός της Honda έκανε τη διαφορά και τελικά ο Ισπανός της Yamaha έμειεν στη 2η θέση με διαφορά 0.018 του δευτερολέπτου.

Την πρώτη σειρά της εκκίνησης κλείνει ο Cal Crutchlow, που για άλλη μια φορά φέτος ξεκινάει από εκεί, με όλη την ψυχολογική τόνωση που του δίνει η συνεχιζόμενη καλή πορεία, από το Brno.

O Bradl έμεινε τελικά 4ος και άυριο ξεκινά τον 100ο αγώνα της καριέρας του (σε όλες τις κατηγορίες) από την κορυφή της 2ης σειράς της εκκίνησης.

Δίπλα του ο Alvaro Bautista που επίσης λίγο πριν το τέλος είχε ανεβεί στην πρώτη θέση, έστω και για λίγο.

Ο Valentino Rossi κλείνει τη 2η σειρά, για 2η φορά φέτος στην 6η θέση, με χρόνο 1:34.619 και διαφορά 0.762 του δευτερολέπτου από την κορυφή. Αισιόδοξος χρόνος που μπορεί να γίνει μια καλή θέση στον αυριανό αγώνα, αν όπως συνηθίζει ρυθμίσει σωστά την Ducati με το νέο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι, για την πίστα που αναμένεται να αλλάξει κι άλλο προς το καλύτερο.

Ο Andrea Dovizioso έμεινε 7ος και μάλιστα πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω.

Ο Ben Spies επίσης δεν τα πήγε πολύ καλά, στην 8η θέση, ενώ την 3η σειρά της εκκίνησης κλείνει ο Jonathan Rea που ήρθε από τα Superbike να αντικαταστήσει τον Stoner στην εργοστασιακή ομάδα της Honda.

O Danilo Petrucci στην πρώτη του εμφάνιση με Suter-BMW πέρασε τον έμπειρο Colin Edwards που οδηγεί εδώ και 12 αγώνες αυτή τη μοτοσυκλέτα, ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος David Salom με την FTR-Kawasaki έμεινε πολύ πίσω, με διαφορά 6.2 δευτερόλεπτα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδα δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 KAT: Καθάρισε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Το κράνος του Rossi στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα