• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 KAT: Καθάρισε ο Marquez!
Δυνατή μάχη με Espargaro-Redding-Nakagami!
Νέα 15/09/2012 - 17:59

O πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Marquez, κατάφερε να πάρει την 7η του pole για φέτος σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.38.242 που ήταν αρκετό για να αφήσει στην δεύτερη θέση τον μεγάλο του αντίπαλο, Pol Espargaro, με διαφορά της τάξεως του 0.044 δευτ.! Ο τελευταίος έδειχνε ικανός για κάτι καλό τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έχασε το μπροστινό στην 15η στροφή και έπεσε. Ο Redding, ο οποίος είναι σταθερά γρήγορος μέχρι στιγμής, πλασαρίστηκε στην 3η θέση, με διαφορά μόλις 0.097 δευτ. από την κορυφή!

 

Η έκπληξη των κατατακτηρίων ακούει στο όνομα Nakagami, ο οποίος ήταν εξαιρετικός προς το τέλος και άφησε πίσω του τον Iannone, στην 4η θέση! Ο τελευταίος συνάντησε κίνηση στους τελευταίους γρήγορους γύρους του και πήρε την 5η θέση με διαφορά πάνω από 2/10 από τον Marquez. Την δεύτερη σειρά έκλεισε ο Luthi, ο οποίος βρήκε τον ρυθμό του καθώς η πίστα και οι συνθήκες είχαν βελτιωθεί αισθητά.

 

Ο Rabat έκανε δυνατή εμφάνιση και έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 7η θέση, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα κόντραρε τον Marquez! Ο Wilairot συνιστά ακόμα μια έκπληξη μέσα στην πρώτη δεκάδα, ο οποίος φιγουράρει στην 8η θέση κάνοντας μια καλή εμφάνιση πάν στην Suter του. Ο Kallio και ο Bradley Smith ολοκλήρωσαν τους πρώτους δέκα. Πέρα από τον Espargaro έπεσαν και αρκετοί άλλοι αναβάτες (Corsi, Schrotter, Rea, Zarco), αποτέλεσμα της πίεσης για ένα καλό πλασάρισμα!

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο δείτε αναλυτικά τους χρόνους!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: O Pedrosa στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα