• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Ο Συνιώρης 1ος στην Supersport
Μεγάλη μάχη με τον Παναγιωτόπουλο
Νέα 23/09/2012 - 20:29

 

Φωτογραφία: Κυριάκος Αντωνίου

 

Ο πολυ-Πρωταθλητής Σάκης Συνιώρης πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, που ξεκίνησε με μια πτώση στην Τρίπολη την Άνοιξη. 

Ο Συνιώρης ξεκίνησε στην 2η θέση πίσω από τον Μιχάλη Κουτσουμπό που πήρε την εκκίνηση και λίγο αργότερα πέρασε πρώτος, με τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο να τον ακολουθεί. Οι δύο τους είχαν φοβερό ρυθμό, συνεχώς στο 1'22'' χαμηλά και έκαναν διαφορά από τον περσινό Πρωταθλητή Άλεξ Παπαγεωργίου που με την Yamaha R6 σημείωσε 1:22.248 και τους ακολουθούσε σταθερά μέχρι τα μέσα του αγώνα.

Ο Παναγιωτόπουλος πίεζε συνεχώς, σε κάθε γύρο τον Συνιώρη, που αντιστεκόταν στα δυνατά φρένα της Κ1, της πρώτης δεξιάς στροφής της πίστας. Οι δύο οδηγοί είχαν εντελώς διαφορετικές γραμμές στις διάφορες στροφές και η μάχη τους κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας.

Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου

Ο Συνιώρης με την Honda του κράτησε την πρωτιά, παρά το ότι ο Παναγιωτόπουλος σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, με 1:22.086, πάνω στην Triumph 675 που κυλούσε με Metzeler στην ολοκαίνουργια και ολόμαυρη άσφαλτο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. H Michelin από τη μεριά της σημείωσε με τον Συνιώρη την πρώτη της νίκη εδώ και καιρό, επιβεβαιώνοντας ότι τα φετινά της αγωνιστικά λάστιχα (που είχαμε δοκιμάσει πριν λίγο καιρό) έχουν μεγάλες δυνατότητες.

Ο νικητής αφιέρωσε τη νίκη του στη μνήμη του αδελφού του Άλκη, προς τιμή του οποίου γίνεται αύριο το 3ο Memorial στις Σέρρες.

 

Ο Παπαγεωργίου τελικά αρκέστηκε στην 3η θέση, ενώ πίσω του έγινε μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Βαγγέλη Καρακατσάνη (Honda), Μιχάλη Κουτσουμπό (Honda) και Νίκο Περιστερά (Yamaha), με τελικό νικητή τον έμπειρο Καρακατσάνη.

Κουτσουμπός, Καρακατσάνης, Περιστεράς
Κουτσουμπός, Καρακατσάνης, Περιστεράς

Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος (Honda) έκανε ένα μοναχικό αγώνα στην 7η θέση, με αρκετά προβλήματα με τον κινητήρα του και τη δεκάδα έκλεισαν οι Petrov, Χάλαρης και Πέτρου.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Παναγιωτόπουλος με 86 βαθμούς, ο Συνιώρης ανέβηκε στη 2η θέση με 72, ο καρακατσάνης είναι 3ος με 62 και έχει μαθημετικές ελπίδες για τον Τίτλο, ενώ ο Παπαγεωργίου με 58 μπορεί να δώσει μάχη για τη 2η θέση.  

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σέρρες: Ο Σπηλιώτης 1ος στην ΟΡΕΝ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Portimao Αγώνας 2: Kυρίαρχος ο Laverty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα