• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Ο Σπηλιώτης 1ος στην ΟΡΕΝ
Ωραίες μάχες σε όλες τις θέσεις
Νέα 24/09/2012 - 23:56

25 οδηγοί ξεκίνησαν στην πολυπληθέστερη κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες 1000 και 600 κυβικών, με διαφορετικές βαθμολογίες και απονομές. 

Από την πρώτη στιγμή ο πάντα δυναμικός Μιχάλης Σπηλιώτης ξεκίνησε καλύτερα από όλους και πήρε την πρωτοπορία, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει από τον εξαιρετικό Στέφανο Καντιμοίρη, που πίεζε συνεχώς. Mόνο προς το τέλος του Αγώνα ο Σπηλιώτης πήρε ένα μικρό προβάδισμα από τον Ροδίτη οδηγό, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην οδήγησή του.

Λίγο πίσω από τους δύο πρώτους, μια ακόμη σκληρή μάχη μάχη κράτησε μέχρι το τέλος για το 3ο σκαλί του βάθρου. Ο έμπειρος Σταύρος Κρεμάλας από τη Λαμία, αρχικά πήρε την 3η θέση, όμως ο Λαρισαίος Βαγγέλης Σαπουνάς απάντησε περνώντας μπροστά, σημειώνοντας μάλιστα τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 1:24.166. Στο τέλος ο Κρεμάλας έκανε μια φοβερή προσπάθεια να ξαναπεράσει, σχεδόν έκανε highside και τελικά αρκέστηκε στην 4η θέση. Η επιτυχία του Σαπουνά είναι μεγάλη, αφού οδηγεί στους αγώνες, χωρίς προπόνηση και ο χρόνος του είναι σημαντικά καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους.

Περίπου 10'' πιο πίσω είχε ανάψει μια μάχη μεταξύ 4 οδηγών. Ο Γιώργος Βλάχος από την Πάτρα, ήταν πρώτος σε αυτό το γκρουπ, με τον νεαρό Γιώργο Παπασταύρου να βρίσκεται ακριβώς πίσω του στην 6η θέση, πρώτος ανάμεσα σε αυτούς με μοτοσυκλέτες 600cc. O Autuc Merst ήταν μαζί τους, όπως και ο Χαράλαμπος Γκουλούσης. Ωραία μάχη, που όμως την έχασε ο νεαρός της παρέας, που είχε μια έξοδο στην στροφή “Άλκης Συνιώρης” (Κ11) και έτσι έμεινε πίσω στην 13η θέση.

Δύο ακόμη οδηγοί, οι Γιώργος Μαρμαράς και Αναστάσιος Κωσταράς έδωσαν τη δική τους μάχη για τις θέσεις 8 & 9.

Τη δεκάδα έκλεισε ο Κώστα Φωτιάδης, που με αυτό το αποτέλεσμα έχασε την πρωτοπορία της βαθμολογίας, από τον Σπηλιώτη (απόντος του Δεβελέκου που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία).

Ο Δημήτρης Κριζέας στην 11η θέση, πήρε την 1η ανάμεσα στους οδηγούς των 600cc, αφού ακυρώθηκε ο Τούρκος που φορούσε άλλα από τα επιτρεπόμενα λάστιχα. Έτσι στο βάθρο των 600 ανέβηκαν μαζί του οι Λεωνίδας Ψωμόπουλος και Γιώργος Παπασταύρου.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Portimao highlight videos!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Σέρρες: Ο Συνιώρης 1ος στην Supersport

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα