• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι απογοητευμένος!
Έλαβα πολλά αρνητικά μηνύματα από τους Ducatisti…
Νέα 28/09/2012 - 11:57

Παρά το γεγονός ότι ο Vale πέτυχε το καλύτερο του αποτέλεσμα στο στεγνό, στην πίστα του Misano, υπάρχουν ακόμα αρκετά ερωτήματα για τον Vale στην Ισπανία και στην Aragon. «Αυτό το Σ/Κ θα είναι ένα σημαντικό για εμάς τεστ… κάναμε ένα βήμα εμπρός, αλλά θέλουμε να δούμε πόσο μεγάλο είναι…!», σχολίασε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής σε δημοσιογράφους της πατρίδας του.

 

Πόσο τυχερός ήσουν με την 2η θέση, δεδομένου ότι Pedrosa και Stoner ήταν εκτός;

 

«Γνωρίζω ότι ο Casey, o Dani και ο Jorge είναι ταχύτεροι φέτος, αλλά είναι ταχύτεροι και από οποιονδήποτε άλλον. Έτσι, τερματίζοντας μπροστά από τους «άλλους» είναι αρκετά καλό αποτέλεσμα, μιας και συνήθως είμαστε πίσω τους! Κάναμε ένα βήμα εμπρός και ίσως μια μικρή δόση τύχης μας βοήθησε για το βάθρο….»

 

Αυτήν την εβδομάδα παραπονέθηκες στο Twitter ότι σχεδόν όλοι οι Ducatisti είναι αρνητικοί απέναντί σου…

 

«Μετά από ενάμιση χρόνο με αυτά τα αποτελέσματα, δεν περίμενα μεγάλη υποστήριξη, αλλά έλαβα πολλά μηνύματα στην πλειονότητά τους αρνητικά. Λυπάμαι που μερικοί θεωρούν ότι δεν δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά δεν θέλω να γενικεύσω, ίσως είναι μια μικρή μερίδα…»

 

Αυτά τα δυο γκρουπ, οι οπαδοί σου και οι Ducatisti, διχάζονται κατ’ αυτόν τον τρόπο παντού;

 

«Για να είμαι ειλικρινής, συμβαίνει μόνο στην Ιταλία… σε δύσκολους καιρούς περιμένεις λίγη υποστήριξη. Δεν αρνούμαι την απογοήτευση, αλλά είναι το ίδιο για όλους μας. Εκείνοι είναι απογοητευμένοι, το ίδιο κι εγώ. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Στο τέλος, τα αποτελέσματα εντός πίστας μετράνε περισσότερο και θα δούμε τι θα πουν του χρόνου, τόσο για μένα όσο και για την Ducati!”

 

Ακούσαμε ότι ο Schwantz σε επισκέφτηκε στο ράντσο σου…

 

«Αυτό ήταν άλλη μια καταπληκτική εμπειρία, όπως και το να αγωνιστώ με Ferrari στο Nurburgring. Είχα και στο παρελθόν οδηγήσει motocross μοτοσυκλέτες με τον Kevin, αλλά ποτέ οι δυο μας. Είναι πραγματικά γρήγορος και είχαμε μια ωραία μονομαχία!»

 

Και ποιος κέρδισε;

 

«Ήμουν λίγο πιο γρήγορος, αλλά βέβαια έχω περισσότερη εμπειρία στην πίστα μου…»

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Superstock φωτο & βαθμολογία

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: H συνέντευξη Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα