• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: H συνέντευξη Τύπου!
Λίγες ώρες πριν τον 14ο γύρο Πρωταθλήματος
Νέα 27/09/2012 - 21:10

Ο επερχόμενος γύρος Πρωταθλήματος ξεκίνησε με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην πίστα της Aragon! Ο Lorenzo, ο οποίος κρατά ένα αξιόλογο προβάδισμα 38 βαθμών από τον δεύτερο Pedrosa, παρουσιάστηκε προσεκτικός, υπογραμμίζοντας ότι οι αγώνες δεν είναι μόνο για τους βαθμούς: «Υπάρχουν πέντε ακόμα αγώνες μέχρι το τέλος και 125 βαθμοί στο σύνολο, και ναι, η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη απ’ ότι πριν το Misano. Υπάρχει ακόμα μεγάλη πίεση κι έτσι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε δοκιμαστικό και κάθε διαδικασία. Δεν μ’ αρέσει να σκέφτομαι τους βαθμούς και τα μαθηματικά. Μ’ αρέσει να πηγαίνω γρήγορα! Η πίστα είναι σχετικά καινούργια κι έτσι δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες, όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες, Το τεστ μας βοήθησε να έχουμε το κατάλληλο στήσιμο για την μοτοσυκλέτα!»

 

Ο Dani, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο Misano, θέλει να ξεχάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο San Marino και – όπως ο Lorenzo – δεν θέλει να μένει στους βαθμούς και στα μαθηματικά: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Αν μένεις στο παρελθόν δεν μπορείς να πας μπροστά! Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε διαδικασία, σε κάθε γύρο. Ελπίζουμε η μοτοσυκλέτα να δουλέψει καλά. Θέλω να διασκεδάζω, αλλά προφανώς υπάρχει και το Πρωτάθλημα. Δεν είναι και τόσο ωραίο το συναίσθημα, όταν το μόνο που σκέφτεσαι είναι οι βαθμοί…»

 

Από την πλευρά του και ο Crutchlow θέλει να αφήσει πίσω του το Misano και να ξαναβρεί τον καλό του ρυθμό, που του χάρισε μια θέση στο βάθρο στο Brno! «Δεν νομίζω ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα στο Misano. Ο επόμενος αγώνας θα είναι σπουδαίος. Αν πάμε καλά εδώ, θα πάμε στους επόμενους αγώνες γεμάτοι εμπιστοσύνη στον εαυτό μας…» Μιλώντας για την πίστα της Aragon, ο Βρετανός τόνισε: «Είναι μάλλον μια δύσκολη πίστα για μένα. Δεν ξέρω γιατί… Θα μπορούσα να κάνω ένα τεστ εδώ, αλλά δεν καταφέραμε να έρθουμε…»

 

O Vale, φρέσκος από την δεύτερη θέση στο Misano, ανυπομονεί να επιβεβαιώσει την πρόοδο της ομάδας του στην πίστα της Ισπανίας: «Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς αυτό το Σ/Κ, για να καταλάβουμε πόσο έχει βελτιωθεί το επίπεδό μας. Πρέπει να δούμε εδώ και στους επόμενους αγώνες, αν κάναμε ένα βήμα μπροστά. Μ’ αρέσει αυτή η πίστα, αλλά είναι δύσκολο να πας γρήγορα. Πρέπει να βελτιώσω την γραμμή και το στυλ μου!» Όσο για το πρόσφατο τεστ με την Ducati, σχολίασε: «Βρήκαμε κάτι που δεν μου άρεσε, αλλά και κάτι που είναι καλύτερο!»

 

Τέλος, ο Bautista, ο αναβάτης του Gresini – ο οποίος πήρε το παρθενικό του βάθρο στον προηγούμενο αγώνα – θα ήθελε να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό! «Σίγουρα θα φανούν πολλά. Ωστόσο ο καιρός δεν φαίνεται να είναι και ο ιδανικότερος, για να δοκιμάσουμε τα νέα εξαρτήματα της Showa. Θα προσπαθήσω και πάλι να παλέψω για το βάθρο. Στο παρελθόν έκανα δύο καλούς αγώνες εδώ, αλλά τώρα είμαι σε καινούργια μοτοσυκλέτα, με καινούργια ανάρτηση» Πολλά γράφονται για το μέλλον του Ισπανού αναβάτη, με τα σχόλια του Bautista για το θέμα να είναι τα εξής: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για του χρόνου. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει!»

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είμαι απογοητευμένος!

« Προηγούμενο άρθρο

3o Memorial Άλκης Συνιώρης

Χορηγοί