• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3o Memorial Άλκης Συνιώρης
Έγινε με επιτυχία στην πίστα των Σερρών
Νέα 27/09/2012 - 21:07

Την περασμένη Δευτέρα έγινε το 3o Memorial Άλκης Συνιώρης στην πίστα των Σερρών, σε μια ωραία εκδήλωση που οργάνωσε ο Σάκης Συνιώρης, με την βοήθεια του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. 

Πάνω από 100 μοτοσυκλέτες και ακόμη περισσότεροι αναβάτες (αφού αρκετές μοτοσυκλέτες τις οδηγούσαν 2 οδηγοί), βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν σε ένα Track Day τη μνήμη του συναδέλφου και συναθλητή μας Άλκη.

Χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με την οδηγική τους εμπειρία, οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τη νέα άσφαλτο της πίστας, ενώ ο Σάκης Συνιώρης βοηθούσε όλους με συμβουλές, ανάλογες με αυτές που δίνει στο Syn1oris Racing.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση πολλών δώρων, ενώ στο τέλος της ημέρας ο Ολύμπιος (η πιο χαρακτηριστική φιγούρα του Αυτοκινητοδρομίου) κέρασε όλους μπύρες και τα περίφημα εδέσματά του.

Συγκινημένος ο Σάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης εκτός της οικογένειας Συνιώρη και του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ήταν οι: B.F. R&D BOUTOS, R.M. MOTORS, MONSTER ENERGY, MICHELIN, WHEEL CITY, MOURATIS GP, EXTREME TRACK DAYS, RENTAL, DID, LIGHTECH, MOTOGP WORLD, X-TREME STORES ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, GB RACING, VGR TEAM, TZORTZOPOULOS, SIDI, IXS, SHOEI, STARLANE.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: H συνέντευξη Τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Είναι ανοιχτά τα πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα