• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είναι ανοιχτά τα πάντα!
Μίλησε για τις πιθανότητες του Τίτλου και την επιστροφή Stoner
Νέα 27/09/2012 - 16:03

Ο αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa, βρήκε λίγο χρόνο – πριν τον επερχόμενο αγώνα στην Aragon – να επισκεφτεί τους οπαδούς του στην Βαρκελώνη, όπου και μίλησε για τις πιθανότητες που έχει για τον φετινό Τίτλο, αλλά και για την επιστροφή του Casey Stoner στις πίστες.

 

Χτες το απόγευμα, πριν κατευθυνθεί προς Aragon, ο Pedrosa υποδέχτηκε τους οπαδούς του και μοίρασε αυτόγραφα, σε ένα γεγονός το οποίο οργάνωσε ο προσωπικός του χορηγός, Alpinestars. Εκεί, δήλωσε ότι παρά το μειονέκτημα των 38 βαθμών – μετά τον τελευταίο καταστροφικό αγώνα – τα πάντα είναι ανοιχτά για το Πρωτάθλημα! «Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και μέχρι τώρα έχουμε παλέψει σε όλους στον ύψιστο βαθμό. Αυτός είναι ακόμα ένας σημαντικός αγώνας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και πριν… η Aragon είναι μια ωραία πίστα, όπου ελπίζω να έχω αρκετούς φιλάθλους για να μου δώσουν κουράγιο!»

 

Παράλληλα, μιλώντας για την επικείμενη επιστροφή του ομόσταυλού του, Casey Stoner, και για το αν ο Αυστραλός θα τον βοηθήσει στην μάχη του για τον Τίτλο, ο οδηγός της Repsol Honda τόνισε: «Θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει, πως είναι από φυσικής άποψης και ποιος είναι ο ρυθμός του. Τώρα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει ή όχι, ωστόσο είναι αναμφίβολα ένας οδηγός που θέλει να κερδίζει! Είμαστε στην Aragon και μετά απομένουν τέσσερεις αγώνες για το τέλος κι έτσι, πρέπει να τους κοιτάξουμε έναν-έναν και να κάνω το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος»

 

Επόμενο άρθρο »

3o Memorial Άλκης Συνιώρης

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hayden στο Πανεπιστήμιο της Zaragoza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα